![]() |
Lokalni motocykliści...
|
A wriemiennego wwozu nie dostałem. Może dlatego, że to tranzytowa.
|
Na Ukrainę masz wg google maps ok 10h jazdy.
https://www.google.pl/maps/dir/Volsk...74b1a7884e!3e0 Przejście sprawdzone w ub. r jak i miesiąc temu. Do Charkowa federałkami 13 h. Lepsza opcja pod względem logistycznym Wizę masz jeszcze ważną 54h |
Cytat:
Po cholerę do UE . Wystarczy na Ukrainę się wbić . |
Kolega nastawia się na pozostawieniem moto i lotem po koło do ojczyzny;).
Sensowna opcja pod warunkiem wyrobenia "временный ввоз"[/B] bo go na chwilę obecną nie posiada (prawdopodobnie za sprawą wizy tranzytowej). Jak mu się jutro nie uda to będzie miał problem. Do tego dochodzi dwukrotny przelot do i z Pl + ok 300-500 pln za wizę do Rosji 2 realna opcja to wywóz motocykla na pace na Ukrainę i postawienie moto na nogi, najszybciej w Charkowie. Teoretycznie można jeszcze wziąć pod uwagę nadbałtykę, czy Gruzje. :at: W tym przypadku to musiał by się już pakować na coś nieposiadającego/"olewającego" tacho ;) |
Tu masz kontakt w Saratowie próbuj 8 9630984408 Alosza.
+79272269308 Siergiej |
Nie chcę się wymądrzać, bo nie ma mnie na miejscu, ale czy to faktycznie kwestia felgi przebijającej dętki???
Nie wiem, ja to bym nawet kazał przyspawać każdego nypla + poxipol od wewnętrz + szlifowanie + dwie warstwy jakichś opasek ze starych grubych dętek - żeby jakkolwiek naprawić i dojechać na Ukrainę - a w domu nowa felga i tak i tak. Albo koło jakiekolwiek pasujące bym założył i na samym hamulcu tylnym bym dojechał. |
Felga była już szlifowania, obklejana, były w niej robione opaski. Nic nie pomogło.
|
No ale nie ma mozliwosci by nie dalo tego zrobic to tylko kolo. Wiesz co dokladnie przebija Ci ta detke? jestes pewien ze w oponie nic nie ma a opona nie jest peknieta od srodka?
|
Na wizie tranzytowej tez masz wriemiennyj wwoz. My dostaliśmy. Bez tego może być duży problem z wywiezieniem/wyjazdem motocyklem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |