![]() |
Maciej33 to rewelacja.
Odezwę się na priv. |
Co do "gancio clip" to jeszcze czekam na szczegółowsze wymiary a co do oryginalnych haków bagster`a to wysłałem zapytanie czy wszystkie części i ceny są aktualne. Jak będę miał jakieś info to będę meldował.
|
Kupowałem w MotoBau.de różne torebeczki i mogę ich polecić , tylko przesyłka droga ...
|
Z Niemiec mogę przywieźć na Święta Wielkanocne.
|
No to chyba temat haczyków da się spokojnie ogarnąć.
Abym na zapas nie kupował, to proponuję listę chętnych. Koszt tankcovera pisałem czyli 300 zł + dostawa i do tego dojdą haczyli w cenie ok. 11 zł sztuka, a trzeba 4 + dostawa z Polski, ale to listem można. Panowie, wpisujcie się, kto chętny na takie kaletnicze cuda. Przypominam, że wymiary mam tylko do RD03 i RD04 - innych nie posiadam. Czekam na deklaracje, bo trzeba macieja33 poprosić o zakup. |
Ja bym przygarną 2 haczyki jakby coś
|
No to jedziem:
1. Kici - 2 haczyki 2. sagattic - tankcover RO03 + 4 haczyki Do haczyków trzeba dodatkowo taśmy/gumy? Czy już w komplecie? |
Na zdjęciach było, że haczyki są w komplecie z gumami, ale poproszę jeszcze Maćka, aby dopytał, jak będzie kupować.
|
Ja bym chętnie wziął po tej cenie haczyk z kawałkiem paska czyli nr 90032 - 20 szt
|
to i ja poproszę.
1. Kici - 2 haczyki 2. sagattic - tankcover RO03 + 4 haczyki 3. Paweł 4x4 - tankcover RD07a + 4 haczyki Znam firmę w Warszawie od magnesów neodymowych, mają bardzo duży wybór. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |