![]() |
Nigdy nie płaciłem jak mi paczki przysyłał Polamer, ale może miałem farta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
ja tez sie dopisuje do listy.
tylna raz |
Też jestem chętny na tył -sztuk jeden :-)
|
Pany liste robcie, bo nikt nie bedzie spisywac z postow kto chce a kto nie.
Narazie ostatni stan listy jest taki i tyle sztuk bede zamawiac. 1. Fazi - 2 x tył 2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył Jak mi tylko polamer odpisze to sprawa bedzie zalatwione w max 3 dni. Przelew kasy i zamowienie. Paczcie do tego watku czesto, bo nie bede czekal. |
1. Fazi - 2 x tył
2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył 10. Szymon 25 - tył |
No i jak tam, polamer cały na wakacjach, czy gołębiowi dłuży się przez atlantyk? :)
|
1. Fazi - 2 x tył
2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył 10. Szymon 25 - tył 11. Ascona - tył |
Polamer nic nie pisze i nie odbiera tel. Mam wiec go gdzies i czekac juz nie chce, wiec nie bedzie zbiorowego tylko kazdy sobie musi sam zamowic. Aukcja jeszcze tylko 13 godz, od poniedzialku sprzedano 13 felg a w sumie juz 49 i zaraz braknie.
|
Nachalny jestem :)
http://polonezparcelservice.com/pl/zakupy kilku chłopaków z ich pomocą ubrałem w gaźniki ostatnio i bez cła... powodzenia |
No ale jaja, a to a aukcji tego tyłu nie zmieniła się teraz cana na 99 dolców? :vis:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |