![]() |
Oba równie duże :) Dwa różne zdjęcia. A na odszumianie i dopieszczenie jednego bądź drugiego jeszcze przyjdzie czas :)
|
Chodziło o zdjęcie z niebieskim namiotem..też super
|
Myślałem, że obciąłeś to pierwsze.
Ok więc źle się wyraziłem, kadr pierwszego zdecydowanie ładniejszy :) szerzej wszystko łapie |
ypsi, też mi się tak wydaje :)
Jednocześnie stawiam pytanie w kierunku doświadczonych w Azji Centralnej: Jakie są szanse na kupienie oleum motocyklowego w Dushanbe lub okolicy? Ponoć w Kirgistanie i Kazachstanie nie jest to takie trudne...ale wolałbym przed Pamirami dokonać zlewki... |
Ile dałeś za ten kijek do selfi? Jest kozacki i też chcę taki, ale nie wiem, czy mnie stać :D
|
Serbskie drewno się ceni ;] Tanie nie było. Dwie drzazgi w łapie i zacięcie przy oczyszczaniu z gałązek...więc cena zapłacona we krwi i wulgaryzmach. Za wszystko inne zapłacisz kartą mastercard ;)
|
Najs and słit;)
Toż to ekipa trampkowa Henry i Banan +1!!!! |
dzieki Gruby
|
Maurosso,ty łotrze:D.
Nic nie musiałeś negocjować:hehehe:.Zarzuciłeś temat o wymianie oleju, to Ci dałem filtr.:lol8: Jak dalsza podróż?Ja już w kraju,rąbnąłem we wtorek 1500 km z Rosji na strzał do Polski.Chłopaki jeszcze na Ukrainie. Ps. Sylwek jestem. |
Jest ciezko...ciezej chyba byc nie moze.
Dla niewiedzacych, w Bucharze spotkalem chlopakow z Africa World Tour, Piotra, Kube i Szymona. Od tamtego czasu jechalismy razem. Wczoraj wieczorem, podczas poszukiwania miejsca na nocleg, Piotr dostal zawalu. Zrobilismy wszystko co w naszej mocy. Niestety po przyjezdzie do szpitala, lekarz oznajmil najgorsze. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |