![]() |
JA bym remontowal ten silnik, no ale ja sie nie znam :/
Po prostu masz juz motocykl, wydales kase, cos ci sie zwrocilo. jesli cala reszta jest w porzadku, to znajdz dobrego moechanika i niech zrobi go raz a dobrze, bedziesz wiedzial co masz, bedziesz dbal to bedzie sluzyl latami. |
Cytat:
|
Wejdź w zakładkę społeczeństwo, potem w użytkownicy i wyświetli się alfabetyczna lista wszystkich na forum :) Potem se poradzisz :)
|
Kadi. Twój szwagier śmiga moją afryką. Jeżeli rozważasz remont silnika, śmiało go oddaj Pawłowi. Ja go polecam z zamkniętymi oczami. Widziałem jak robi motocykle. Jestem wybredny i pedantyczny. Na Pawle nigdy się nie zawiodłem. Robi moje motocykle ok. 10 lat. W poniedziałek wrócę z moich motowypraw. Odezwij się. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
Hej chciałem napisać jak sie zakończyła sprawa z moją Africą, sprzęt już zrobiony, okazała się panewka musiałem kupić cały dół silnika, dzięki Sławekk za sprzedanie dobrego dołu. Wymienione zostały wszystkie uszczelki uszczelniacze, łożyska, pierścienie i inne drobne rzeczy. Remont robiony w moto naprawy w Gdańsku u Pawła. Sprzęt chodzi super tanio nie było ale najważniejsze ze mogę się cieszyć jazdą. Gdyby nie wasza pomoc nie udałoby mi się odzyskać części kasy od sprzedającego i znalezienia niezbędnych części. PozdrO
|
Czyli happy end. Super :Thumbs_Up:
|
Kolejny przykład, że jak się tanio kupi to trzeba dołożyć w robociźnie i częściach tyle za ile w całości droższą się kupuje.
Fajnie, że przed sezonem się udało ogarnąć, teraz tylko km nawijać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |