![]() |
Dzisiaj mi się Romek ¶niła...
gotowała cos w mojej kuchni - tak jak Conchita z koleżank± psycholożk± w zeszłym roku u Agi ;) |
Cytat:
|
Romek jako Conchita w ¶nie Mygosi....hmmm :dizzy:
Aga, co¶ mi nie czyta znaków, ale chyba najważniejsze zrozumiałam. :D 1. romu¶ 2. zaczekaj 3. managa 4. Jagna (jak trzeba będzie, to przywiozę wielebnego ) 5. mygosia 6. agawu (&*$ obiecuję, *^@ !+" *<%$#_~' ) |
Cytat:
Cytat:
no dobra. postaram się bardziej ;) |
1. romu¶
2. zaczekaj 3. managa 4. Jagna (jak trzeba będzie, to przywiozę wielebnego ) 5. mygosia 6. agawu (&*$ obiecuję, *^@ !+" *<%$#_~' ) 7. Ania TAGDB |
1. romu¶
2. zaczekaj 3. managa 4. Jagna (jak trzeba będzie, to przywiozę wielebnego ) 5. mygosia 6. agawu (&*$ obiecuję, *^@ !+" *<%$#_~' ) 7. Ania TAGDB 8. Irena (Eisblau GS z Poznania, jakby która nie pamiętała) |
Romek dzięki :)
|
1. romu¶
2. zaczekaj 3. managa 4. Jagna (jak trzeba będzie, to przywiozę wielebnego ) 5. mygosia 6. agawu (&*$ obiecuję, *^@ !+" *<%$#_~' ) 7. Ania TAGDB 8. Irena (Eisblau GS z Poznania, jakby która nie pamiętała)[/QUOTE] 9. Ka¶ (agawu - Ty się postaraj najbardziej, bo po Ciebie przyjadę :-) ) |
Aktualizacja listy z forum GS
1. romu¶ 2. zaczekaj 3. managa 4. Jagna (jak trzeba będzie, to przywiozę wielebnego ) 5. mygosia 6. agawu (&*$ obiecuję, *^@ !+" *<%$#_~' ) 7. Ania TAGDB 8. Irena 9. Ka¶ 10. Doodek 11. Kasiek 12. Motylowa vel Easy ale tak... 90% 13. Rzymska :Thumbs_Up: |
14. naGranicy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |