![]() |
Jakbyscie widzieli jak wczoraj uczylem moja suczke na rowerze jezdzic :D.Za kilka godzin zmykam pod Dunkierke na plaze.Troche od was odpoczne.A rogal przyda sie jak najbardziej.Przypomnij mu,bo pewnie dzis bedzie udawal,ze nic nie czytal i o niczym nie wie :lol8:
|
...ale kierunkowskazy w pomarańczy też "dotykowe"!
Pozdro Orzep p.s. No i udanego wypoczynku! Nie bądż Szkop i wydawaj te ojro, bo po to tyrasz w pyle gipsowym! ;) |
Tak,kierunki tez na sensorach,dopiero pod koniec jazdy jakos je przetrawilem,ale nie polubilem.Weekend,wiec duzo nie wydam-niedziela:D
|
:) myku kup R-kę :D
|
Konczac temat o wersji R dodam talko,ze sprzeglo chodzi w nim bardzo lekko i plynnie.Biegi wskakuja bez najmniejszego szarpniecia,blokowania sie i jakiegokolwiek halasu.Nie odczuwalem zadnych szarpniec lancucha.Fakt,ten przelacznik migaczy nie zachwycil mnie,podobnie jak GS-ie.Wyswietlacz biegow jest bardzo pomocny i czytelny.Dokladajac grzane manetki mamy moto gotowe na chlodniejsze dni.Faktycznie czuc,ze jest cieplej na lewym udzie,ale bez przesady,jak ktos to gdzies opisywal.Jest poprostu troszeczke cieplej,ale w zadnym wypadku nie goraco.Zastanawia mnie tylko sprawa z oponami.Sa one bezdetkowe z jak sie domyslam indeksem predkosci do ilus tam.Nie wiem jak bedzie wygladala sprawa zamiany ich na kostki.Czy wystarczy nakleic w miejscu widocznym dla kierowcy naklejki ograniczenia predkosci do indeksowej?Tak robilem w 990-tce i byl spokoj.Druga rzecz to czy da sie uzywac dentek?Otwory w obreczy z tego co wiem na wentyl do bezdetkowych sa inne niz na wentyle w dentkach.
|
...kto wygrał, bo Ja słaby z angielskiego?
|
Myku ile masz wzrostu?
A Ty Orzep ile? Pytam, bo Was nie znam osobiście. Na R1150, R1200 w wersji zwykłej u Adv jeździłem. Na Kacie nigdy. Ja mam długie kopyta, a łapki normalne. 174cm, taki kartofel na długich nogach. Przemek, Grinch |
orzep jest postury baletnicy z jeziora labedziego ;)
|
Tej małej grubej pierwszej od lewej?
Przemek |
Ja mam 185cm ,ale pomalu sie kurcze.Orzep wydaje sie byc wiekszy:D,ale i grubszy :lol8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |