![]() |
To brzmi jak bajka,niestety wtedy dostawałem wszystko po Polsku,ale na papierze.
Spróbuje jutro przed praca do nich podejsc i wziać warunki umowy po Polsku. Wtedy moge przesyłać dalej. |
To ja też bym się uśmiechał po te warunki po polsku :)
Pozdro |
Byłoby super jak udałoby Ci się wrzucić jakiś skan. Jeśli nie mają po polsku to chociaż po angielsku.
|
Dzień spóźnienia to jeszcze żadne spóźnienie :D
Sprawa wygląda nastepujaco: Jak co roku w każdej firmie coś sie w przepisach zmienia,wiec i w ACAC coś sie zmieniło. Samo ADAC nie ma nowych przepisów przetłumaczonych jeszcze na język Polski wiec daje tu dwie możliwości: Link do strony ADAC z warunkami po Angielsku- http://www.adac.de/mitgliedschaft/ad...p/default.aspx I dodatkowo daje wgląd do warunków umowy z zeszłego roku po Polsku w PDF.Załącznik 46349 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tłumaczeniu czy załatwieniu członkostwa może do mnie pisać,bede starał jak moge pomóc. |
Betu PDF nie działa
Pozdro |
1 Załącznik(ów)
|
Działa
Dziękuję. |
2 Załącznik(ów)
Załączam aktualne warunki ubezpieczenia (od stycznia 2014) w języku angielskim. Zwróćcie uwage na limity $ które są tutaj, niemniej chyba warto.
Hehe, niemce piszą "englisch" :D |
Cześć
Czy ktoś może pomóc w nabyciu ubezpieczenia, lub wskazać jak to zrobić ? Może gdzieś się da w języku angielskim ? |
W biurze ADAC w Frankfurcie nad Odrą pracuje Polka. Byłem w biurze osobiście i zakupiłem ubezpieczenie używając języka ojczystego.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |