![]() |
Cytat:
;) |
Świetne! :brawo:
Patrzajcie ludziska, zima jest, a można zamiast bzdetów, fantastyczny tekst na forum wrzucić. :bow: |
Dzięki, za dobre słowo. Skoro podoba Wam się ten rodzaj narracji, przerzucę tu dwie wcześniejsze relacje, co prawda ciągle niedokończone ale mam nadzieję, że to się zmieni.
Relacja z Aragonii jest już tu na forum wrzucona przez Exa ale dokleję kolejne odcinki http://africatwin.com.pl/showthread....light=aragonia W tygodniu przekleję opis wypadu w rumunski Maramuresz. Póki co Czosnek zamieścił kiedyś tu nasz filmik z tej wycieczki. http://africatwin.com.pl/showpost.ph...9&postcount=22 Podsumowując nasz pobyt w Rodopach, gorąco polecam niedocenianą Bułgarię jako cel offroadowych wypadów. Mnogość dróg szutrowych jest tak duża że każdy terenowy motocykl, nawet cięższy, może znaleźć coś dla siebie, a jak ktoś ma Iża to dotrze wszędzie ;) Widoki wspaniałe, ludzie mili, jedzenie tanie. Kraj jest bardzo zróżnicowany, na północy teren podobny do Rumunii, trochę wilgotniej, więcej błota. Na południu, sucho gorąco i kamieniście, trochę jak w Grecji czy Hiszpanii. Pomiędzy tymi skrajnościami - królestwo szutrowych dróg. Policja się nie czepia nawet za brak kasków, leśnicy w lesie zamiast wlepiać mandaty pokazują najfajniejsze drogi. |
Gratki Louis, jak zwykle bardzo zgrabna i lekka relacja! :brawo: :bow: :Thumbs_Up:
Pamiętam, że początek czytałem na ADV i bardzo fajnie się zapowiadało. ;) |
REWELACJA !!!! - parę razy oplułem monitor ze śmiechu :)
Cytat:
|
Louis... trzeba by ten film ruszyć :)
|
Louis,pięknie opisana wyprawa :Thumbs_Up::bow:
|
Joanna Chmielewska w spodniach motocyklowych!! :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Jeżeli jest taka możliwość na wasz kolejny wyjazd chcę jechać z wami :at: |
Relacja super. :)
Dzięki |
wiedziałem, żeby nie otwierać forum, jak mam do wrzucenia budżet... wiedziałem. W sumie centrala może, na Polskę, trochę poczekać nie?
Superzajefana relacja!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |