![]() |
Ja myślę że dużo nauczysz się na Varadero :) I będziesz wiedział czego dalej oczekujesz od motocykla , może mocą nie powala , ale na prawdę jest to jeden z fajniejszych drogowych sprzętów w klasie 125 .:)
|
drogowych na pewno , raczej nie w trase jednak bo slabowite w miasto znow do doopy z racji zerowej offroadowej zacinki , i gabarytow , 100razy wolalbym tdr125 jesli nie dt
no ale kolegi wybor , niech sluzy . moto jakich wiele , przerost formy nad trescia , podobnie jak wieksza siostra :) |
Zgodzę się że mocy ma mało , ale w sumie w prawie każdym motocyklu przychodzi czas kiedy tej mocy wydaje się mało:)
Miałem swojego czasu kilka śmiesznych komentarzy co do mojego Varadero , ludzie po dźwięku i wyglądzie są gotowi się kłócić że to nie 125 :D Z tym małym Viadrem w sumie jest trochę jak z Afryką chyba. Niby ciężka , mało mocy , nie nadaję się w sumie do niczego , a sprawdza się prawie wszędzie :) |
spoko, co kto lubi ;)
|
Cytat:
I to wyjaśnia wszystko :Thumbs_Up: Nie da się komuś polecić motocykla bo każdy i tak wybierze co mu będzie osobiście pasowało , i mimo że czasami inni tego nie rozumieją no to co zrobić :D Dlatego zawsze staram się powstrzymywać od polecania konkretnego motocykla i wmawiania komukolwiek że jest super i na pewno będzie mu pasować :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |