![]() |
moze po prostu wyjac stara zarowke i przeczytac co na niej napisane ? :lol8: posikalem sie czytajac ten watek !
a z tym powietrzem, to nie taki smiech :D czy w Polsce tez wciskaja ludziom za drogie pieniadze azot do pompowania opon "jak w Formule 1" ? :lol8: samul |
Philipsy +50% mam w 4 kólkach (też Honda ;) ) od nie-pamiętam-kiedy - świecą naprawdę przyjemnie (w końcu coś widać po nocy) i spalić się nijak nie chcą. jeśli to te same H4 - to mogę polecić z czystym sercem.
a azot do pompowania kół i owszem wciskają (cały czas się zastanawiam, co to niby ma dać? w sensie zamiast 78% mieszanki azotu dostajesz 100% - i co?) a'propos żarówek pytanie głupie (a w zasadzie prośba o potwierdzenie diagnozy) - kupiłem AT ze spalonymi oboma "prawymi" żarówkami (pozycyjna i normalna). wymieniłem - i te stare co to nie były spalone zaczęły z kolei ledwo świecić. jak dla mnie - czas czym prędzej wymienić te stare również, bo inaczej niedługo będę wymieniał cztery? |
No panowie :D
Umarł król, niech żyje król :D Osławione philipsy GT150 extreme power +50% zostały wycofane już z produkcji. Na ich miejsce weszły philipsy X-tremeVision +100%. Skubane dają niesamowite białe światło, do tej pory najjaśniej świeciły power2night gt 150 a te świecą jeszcze jaśniej :bow: http://www.philips.pl/c/car-lamps/x-...12342xvb1/prd/ Dorzucam je do oferty w PID. Nie są tanie jak to zwykle u Philipsa ale sprawdzaniu żarówek z oferty bosha osrama tungsrama warto dołożyć |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |