![]() |
Cena 249 pln.
|
Cytat:
Kupiłem w ubiegłym roku w carf i... zepsuta tzn. przesunięcie w pikslach było jak chciałeś napisać przykładowo: w wychodziło s, jak y to h, jak f to v, itd. itd. Pojechałem na następny dzień i uśmiechnięty Pan wymienił na nową. Po jednym użytkowaniu w samochodzie rozleciała się, w sensie dosłownym, ładowarka. Sprawdziłem w necie, że za około 20 pln jest to nie robiłem rabanu, z resztą kupiłem navi do moto, a do 4 kólek mam garmina (którą bardzo chwalę) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój zwykły Lark (bez AT) przechodzi sam siebie i za h...... nie chce paść. Nic się nie łamie, nic sie nie rozkręca.
Raz jechał 700 km w deszczu, w środku zrobiło się akwarium, a on cały czas działał i dzielnie wskazywał way na chatę. Po wysuszeniu na środku ekranu (pod szybką) zrobił się mały zielony glon, ale działa bez zarzutu. :) Przekonany jestem do tego chińskiego badziewia na 200%. |
Cytat:
Także jak coś to możecie też zasypać Carefoura mailami to może jeszcze zrobią promocję. W kupie siła :D Ja wysłałem zapytanie na adres: carrefour@galluppolska.pl EDIT Właśnie dostałem wiadomość, gdzie chciałbym kupić ten GPS ;] Także może jeszcze jakaś partia poleci ;] |
Kumpel obdzwonił okoliczne markety i w jednym znalazł za 349zł. Na allegroszu nagle wszystko wymiotło, więc zadzwonił do Larka - na razie niby zastój w dostawach i kolejna partia będzie dopiero w kwietniu, prawdopodobnie w nieco niższej cenie (pewnie tak gadała żeby poczekać i nie brać konkurencji ;) )
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |