Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Hardware (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Lark 35 AT - promocja w Carrefour (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12478)

mknobloch 07.03.2012 21:50

Cena 249 pln.

Pils 07.03.2012 22:18

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 225853)
(...) i dodała że odkąd te Larki sprzedają nie mieli ani jednej reklamacji (...)

Życie weryfikuje stwierdzenia Pani.
Kupiłem w ubiegłym roku w carf i... zepsuta tzn. przesunięcie w pikslach było jak chciałeś napisać przykładowo: w wychodziło s, jak y to h, jak f to v, itd. itd. Pojechałem na następny dzień i uśmiechnięty Pan wymienił na nową. Po jednym użytkowaniu w samochodzie rozleciała się, w sensie dosłownym, ładowarka. Sprawdziłem w necie, że za około 20 pln jest to nie robiłem rabanu, z resztą kupiłem navi do moto, a do 4 kólek mam garmina (którą bardzo chwalę)

zombi 07.03.2012 22:59

Cytat:

Napisał aciu (Post 225890)
Jakby Zombi się rozmyślił to chętnie odbiję.

Zombi się nie rozmyśli :D i prędziutko finalizuje sprawę. Oskar dzięki :beer2:

Beddie 07.03.2012 23:12

Cytat:

Napisał managa (Post 225941)
Objeździłam Kraków i też nie ma. Na Czyżynach sprzedały się dwa, ale nie wiem w jakiej cenie, bo na Zakopiance był jeden, ale w cenie 349zł i pani nic nie wiedziała o tych promocyjnych 249zł ^^'

W Krakowie na Czyżynach poszedł dziś za 249 ostatni - w zmiętym pudełku, obmacany z wystawy. Wiem, bo kupiłem. W domu okazało się, że miał być rysik - a nie ma, ale pan przed zabraniem kazał podpisać, że sprzęt kompletny. W Zakopiance rzeczywiście 349 pln - to też jest dobra cena...

managa 07.03.2012 23:19

Cytat:

Napisał Beddie (Post 225970)
W Krakowie na Czyżynach poszedł dziś za 249 ostatni - w zmiętym pudełku, obmacany z wystawy. Wiem, bo kupiłem. W domu okazało się, że miał być rysik - a nie ma, ale pan przed zabraniem kazał podpisać, że sprzęt kompletny. W Zakopiance rzeczywiście 349 pln - to też jest dobra cena...

O Ty niedobry! :D Pan mówił, że sprzedały się dwa, z czego jeden był uszkodzony ;) Ech, no nie zdążyłam cholercia..

aciu 08.03.2012 00:03

Cytat:

Napisał zombi (Post 225969)
Zombi się nie rozmyśli :D i prędziutko finalizuje sprawę. Oskar dzięki :beer2:

buuuu ;) niech służy

Dzieju 08.03.2012 06:37

Cytat:

Napisał Pils (Post 225958)
Życie weryfikuje stwierdzenia Pani.
Kupiłem w ubiegłym roku w carf i... zepsuta tzn. przesunięcie w pikslach było jak chciałeś napisać przykładowo: w wychodziło s, jak y to h, jak f to v, itd. itd. Pojechałem na następny dzień i uśmiechnięty Pan wymienił na nową. Po jednym użytkowaniu w samochodzie rozleciała się, w sensie dosłownym, ładowarka. Sprawdziłem w necie, że za około 20 pln jest to nie robiłem rabanu, z resztą kupiłem navi do moto, a do 4 kólek mam garmina (którą bardzo chwalę)

Może akurat tu gdzie kupowałem były te dobre , a inne trafiały się prawie dobre ;)

Rychu72 08.03.2012 07:27

Mój zwykły Lark (bez AT) przechodzi sam siebie i za h...... nie chce paść. Nic się nie łamie, nic sie nie rozkręca.
Raz jechał 700 km w deszczu, w środku zrobiło się akwarium, a on cały czas działał i dzielnie wskazywał way na chatę. Po wysuszeniu na środku ekranu (pod szybką) zrobił się mały zielony glon, ale działa bez zarzutu. :)

Przekonany jestem do tego chińskiego badziewia na 200%.

lukasz_vip 08.03.2012 09:34

Cytat:

Witam Serdecznie

Bardzo dziękujemy za nadesłaną wiadomość. Uprzejmie informuję, że rozpatrzymy zgłoszenie i poinformujemy o wyniku postępowania w terminie do 14 dni.

W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt na adres e-mail: carrefour@galluppolska.pl lub pod numer telefonu 801 200 000

Życzymy miłego dnia

Wioletta Pośpiech

Konsultant Infolinii Carrefour Polska

Także jak coś to możecie też zasypać Carefoura mailami to może jeszcze zrobią promocję. W kupie siła :D
Ja wysłałem zapytanie na adres: carrefour@galluppolska.pl

EDIT

Właśnie dostałem wiadomość, gdzie chciałbym kupić ten GPS ;] Także może jeszcze jakaś partia poleci ;]

ArturS 08.03.2012 11:43

Kumpel obdzwonił okoliczne markety i w jednym znalazł za 349zł. Na allegroszu nagle wszystko wymiotło, więc zadzwonił do Larka - na razie niby zastój w dostawach i kolejna partia będzie dopiero w kwietniu, prawdopodobnie w nieco niższej cenie (pewnie tak gadała żeby poczekać i nie brać konkurencji ;) )

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.