![]() |
Spoko zarty musza byc:), inaczej z jazdy by była lipa.A tak powaznie to mam dwie opcje albo Africa albo BMW R 65.To mi mi pasi oczywiscie na plus dla BMW za Kardan dla Afry za wytrzymałosc i Legende .
|
Proszę i masz motóra pod nosem:Thumbs_Up:. Czyli co? Nocka nie przespana? :) Opić będzie trzeba ;)
|
Rd 3
A no miałem sen ze kupiłem ,i brałem udział w rajdzie DAKAR .Normalnie nocka nie przespana ale bo obudzeniu nad ranem 0:4.15 gówno leze jak kłoda w wyrku goły bez kombinezonu i kasku.A to tylko był sen:dizzy:.a teraz jak pisze to :spac: od i napalił sie na Africe :at:.NO ale jest nowy dzien i nowe wyzwania a mózg ma dwie połowy jedna BMW nastepna AFRICA,tylko lewej czy prawej słuchac:).
|
i jak,Cibor pozbył się dwuślada ? ;)
|
Rd 3
Tak ogładałem sprzeta, dzieki za pokazanie :at: wyglada jak rasowa Africa co zbedne to zdjete:).Teraz szybka decycja i posprawie.;)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-Koeo |
Rd 3
Szwagier jest nie zbedny:haha2:to podstawa. Spoko luzik dobry link nie ma co :D
ale i tak KASA to podstawa,bez KASY to i szwagier nie potrzebny.A z reszta poradzimy rekawiczki bokserskie sa zbedne.Szwagier jezdzi walcem wiec tylko na drodze moze byc grozny:haha2::haha2::haha2:. |
Cibor sprzedał swoją arykę ? Jaki sprzęt w to miejsce ? Jakieś plany już są ?
|
Cytat:
|
Rd 3
Siemka, luzik mamy czas mam tel. jest w Białym wiec poco pochopnie podejmowac decyzje.Masz SV na szose w terenik Afre i co wiecej trzeba.A co do KATA to sporo trzeba Kasy miec.:dizzy:Narazie przeyslenia ida fakt stan Afry no nie idealny( jak komu) ale za taka kase co sie dziwic.w czasach PRLU to i przedpłate by wpłacali:haha2:.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |