![]() |
Maryjan ni porównuj Chiny do Japonie to inne świat :haha2: W październik wracając terenem do domu trafiłem na bloczek betonowe zakopane w glebie, jedyne co się stało od takie potężne uderzenie, to wysunięcia lagi o 4 mm ponad połkamy.:dizzy: ale maż racje lagi czy półki nie powinno się prostować. Chyba ze latasz na jednym kole jak kolega RIZLA na CBr jemu przedni koło jest zbędne :haha2::haha2:
|
Cytat:
Tam gdzie szkodzi zwykła benzyna będzie też szkodzić ekstrakcyjna. Sprawdź czym się różnią. |
3 Załącznik(ów)
Hej, hej!
Jestem dopiero na półmetku, a tu tyle stron dyskusji mniej lub bardziej związanych z tematem ;) Zostawcie mi trochę miejsca na finisz. Te poza głównym nurtem… :vis: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Załącznik 27668 Cytat:
Cytat:
Tak a propos i wracając do głównego wątku… Cytat:
Dzięki za rzetelne podejście do sprawy i Mądre rady. Pozdrosy. Idąc tym tropem – wydawania po 3 zł – postanowiłam też zainwestować w nowe uszczelniacze [simmeringi]. Wprawdzie te obecne wyglądają dobrze, przed demontażem nic się nie pociło, ale profilaktycznie to uczynię, żeby móc o nich zapomnieć na tysiące kilometrów. Fajnie się rozbiera zawieszenie, ale po co to robić w najbliższej przyszłości, jak można rozebrać coś innego, równie fascynującego? :hehehe: Załącznik 27669 Przetrzymam Was teraz, szanowne grono, z przyczyn zakupowych… Prawdopodobnie do połowy przyszłego tygodnia. Chyba będę musiała przez ten czas zająć ręce czymś innym... :cool: Załącznik 27670 c.d.n. |
:Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up:
zostań mojo żono. |
Brawo !! :bow::bow::bow:
piękna robota, dobra decyzja z simmerami. One są jednorazowe! Nie ważne skąd go wyjmiesz, nie ważne w jakim był stanie. Zakładasz przy składaniu nowy i masz spokój. pozdrawiam |
Cytat:
:D |
i jeszcze jaka dowcipnisia na dodatek!!!!:brawo:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Koleżanko Droga. Jak już tak walczysz, to zajrzyj dla relaksu (oczywista) do Lupka. Do Szparaga przyjdzie mi na nim (mam nadzieję) niebawem jechać więc luknij również, czy lagi proste i w ogóle... :) P.S. Nie wierzę. Nie wierzę... |
Tak, znam takich niejednych. Skończyło się na tym, że wymieniałem im później cały przód. Okazało się, że prostowane lagi i półki znów sie skrzywiły w tym samym miejscu... (Dziwne, nie?) I to w maszynach czysto asfaltowych, nie w terenowych.
Ale rób sobie jak chcesz, Twój moto, kasa i zdrowie (życie?). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |