![]() |
Wieczorem spróbuję zobaczyć te przewody...
|
Jeśli można dołożyć swoje 5 groszy. Miałem taki przypadek przy swoim sprzęcie. Świeciły wszystkie kreseczki tzn. było 8888 8888. Okazało się, że pod (no właśnie pod którą -lewą czy prawą???) jedną z pokryw ( chyba lewą bo tam jest regler) jeden z kabelków był przetarty i zwierał do masy. Po zaizolowaniu trip zadziałał. Nie pamiętam dokładnie z której strony bo tak naprawdę robiłem całą instalację tzn. kapitalny remont i już nie jestem w stanie odtworzyć sobie w pamięci. Jak wrócę do domku mogę zerknąć jaki to kabelek.
|
Dziś zaatakowałem znajomego który również ma Afri i podłączyłem mojego tripa pod Jego gniazdo i też nie działa więc w poniedziałek odsyłam gościowi tripa i szukam kolejnego tym razem sprawnego.Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
|
Odgrzebię temat.
Mój tripmaster nie działa jak jest zimno i wilgotno. Jak silnik mocno zagrzeje to wówczas zaskakuje. Zasilanie jest, bo żarówka świeci, ale cyferek brak - nic nie wyświetla. Ktoś pomoże w temacie, mogę oddać do naprawy, tylko komu? Z góry dzięki za pomoc. |
1 Załącznik(ów)
Jest taki jeden :))
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wysłałem ci na pirva nr telefonu pod jakim ja się z nim kontaktowałem. Spróbuj.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |