![]() |
Cytat:
Czyli sworzeń obstawiasz? Długo już jeździsz na 15W50? |
Przez 50 000km spokuj
|
Przy następnej wymianie oleju pójdę w ślady Rambo. Dam znać jaki efekt.
|
no mi też mechanior poradził zacząć jeździć na 15w50. Olej już zakupiłem teraz muszę tylko zmienić. Dam znać co i jak. Swoją drogą to czy przypadkiem 15w50 nie jest lepszy w naszym klimacie dla moto?
|
1 Załącznik(ów)
U mnie też nic się nie pogarszało a nawet moc była ciągle full :):at:
Ja wiem wiem u mnie waliło inaczej , ale wiem też że już nie będę nigdy bagatelizował odgłosów mojego silnika ,no poza sprzęgłem :Thumbs_Up: Pozdro! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie chcę marudzić, ale jak pisałem o moich podejrzeniach co do silnika, brania oleju, kopcenia etc. to słyszałem że marudze, przewrażliwiony i jeździć, jeździć, jeździć....
Cyt. za (tym co mi robił remont, nie będę tutaj rzucał nickami ;) ) jak tylko przywiózł motór po remoncie: "-nie wiem jak to k... jeszcze jeździło.... nie miało prawa" czy jakoś tak... |
Cytat:
Od tego samego osobnika usłyszałem: "twoja afryka to chodzi jak stara ku.....a". I po jakimś czasie oddał mi zupełnie inny motocykl :Thumbs_Up::bow: Ale fakt faktem akurat na tych filmikach to jakiejś bardzo wyjątkowej patologii się nie dosłuchałem... Pozdrawiam zimny |
Witam
Co masz na myśli pisząc ,,źle się prowadziła'' ? Co do wibrowania to nie mam porównania bo to moja pierwsza AT ale raczej jest ok. (tak samo dobrze jak przed ,,świerszczem''). Więc dalej nie ma jednoznacznej odpowiedzi czym jest ,,świerszcz'' :) Pozdrawiam. |
Zalać robala
Prawdopodobnie trzeba spróbować zalać robala:) Olejem 15 W 50 ,wtedy może zamilknie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |