![]()  | 

To jeszcze pytanie. Wiemy że główny kolor niebieski to RAL 5005 signal blue a kolor żółty to RAL 1021 rape yellow. Czy ktoś zna kod/nazwę tego jasnego niebieskiego z którego mamy na baku pasek  pod żółtym paskiem? 
	 | 

Cytat: 

| 

Jeśli kupiłeś naklejki te z linku, który zamieściłeś w swoim poście to w zestawie jest ten pasek w innym odcieniu niebieskiego koloru. Używałem tych naklejek jak robiłem inne zabytkowe motorki. W jednym z pierwszych razów pomarszczyło mi je pod bezbarwnym, zdzwoniłem do nich z zapytaniem dlaczego tak się stało. Powiedzieli żeby stosować lakiery nawierzchniowe przeźroczyste wodne, nie na bazie benzenów, ani nitro. 
	Ładny motorek będzie. Powodzenia.  | 

Nie biorę jednak tych naklejek dlatego będę potrzebował kod lakieru jasnoniebieskiego. W ruch pójdzie autocad i ploter tnący w celu wykonania szablonów napisów i wszystko będzie malowane. 
	 | 

Jesli to jest pedalski niebieski jak na t7 rally to ral 5012 light blue lub folia oracal 053 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Coś mi to zaczyna przypominać.... może słonia? 
	 | 

Macie może klienta na lagi, koło z tarczą, dwa zaciski, ośkę, ślimak prędkościomierza do 1JV, wala mi się to w garażu.  
	Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka  | 

1 Załącznik(ów) 

Coraz więcej niebieskiego. 
	 | 

No pięknie :) 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Powoli do przodu 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |