![]() |
Cytat:
W nowych pojazdach elektrycznych, wstawia się specjalne symulatory dźwięku tak żeby je słyszeć jak jadą... |
Cytat:
http://www.allegro.pl/item1049045617...in_wydech.html |
dzieki serdeczne ale on jest w gorszym stanie chyba niż mój :) Jestem wybredny i szukam perełki zdjętej z motocykla w 99 roku i przeleżałej zakourzonej w garażu czy piwnicy suchej jakąś dekadę :)
hehehe |
Szykuje się może jakaś nowa wyprz z Motad Venom ??
Byłbym zainteresowany:D |
Ja też się piszę jak coś na kolejne zamówienie.
|
no jak komus sie bedzie chcialo organizowac znowu to tez chetnie dolacze..:)
|
Jak by co to i ja :D
|
Wreszcie kupiłem wydech Motad Venom, teraz jeszcze przydała by się rura łącząca do RD 04, dorabiał ktoś z Was przy ostatniej akcji takie rury, lub może ma taką i chciałby się pozbyć ??
Będę "dźwięczny" za odpowiedzi....:bow: |
Były dorabiane, poszukaj to znajdziesz kto to robił, nie wiem czy nie Matjas - co prawda do 07, ale do 04 przy odrobinie dobrej woli też podejdzie, jest ciasno i wąsko (bo nieco inny kąt wygięcia powinien być), trzeba podciąć plastik (jeżeli dobrze pamiętam), ale w końcu wchodzi, siedzi i nie wadzi (przynajmniej mi). Dorabianie rurki made by Lokalny Pan Spawacz od Wydechów zakończyło się spektakularną porażką, Matjasowa w porównaniu z tym, co mi dał, to majstersztyk i plug'n'play ;-)
|
Coś wiadomo o ewentualnej kolejnej edycji? A może komuś się znudził i sprzedaje?:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |