![]() |
1 Załącznik(ów)
Wczoraj kolega wrócił z Rumuni i Bułgarii i nie było zadnych problemów.
Jedyny problem był taki |
Sam uczestniczysz w pisaniu nie na temat, w poście nr.426 pisalem o RO, wróciłem w poniedziałek rano.
|
ja wiem o czym Ty pisałeś. to było w poniedziałek a dziś jest nieco później.
pisałem, że doszły mnie słuchy, że mają zawiesić loty z RO - to jest w temacie. |
Moi znajomi przeszli granicę w satu mare dziś z rana, żadnych nowości względem poniedziałku jak ja przechodziłem. A co będzie od 1 września to na teraz nikt nie wie.
|
Wlasnie wjechalismy do RO ponizej Satu Mare, pusto, sprawdzaja dokumenty tylko
Wysłane z Nokii 3310 |
Ok. Dzięki za info. Będzie można jechać to pojadę. Jeśli będzie można wrócić :)
|
Czasowy zakaz Wjazdu na UA 29 sierpnia do 28 września
|
PL-SK-HU-RO bez problemu. Przejście Vallaj z RO puste, sprawdzają papiery i jazda.
|
Od 1 września obywatele innych państw nie wjadą na Węgry - ogłosił szef gabinetu premiera Viktora Orbana, informując o decyzji podjętej w związku z epidemią koronawirusa. :(
https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-C...NsSbhkpgpDjBmk |
Panowie podpowie ktoś? Mam taką sytuację że pierwszy raz w życiu zorganizowalem sobie wakacje za granicą. W listopadzie zeszłego roku wykupiłem apartament w Chorwacji. Niestety nie da się z niego zrezygnować Wyjazd musiałby być jutro nad ranem na tydzień. No i zgryz bo pojechać pojadę ale wrócić nie bardzo jeśli Węgry rzeczywiście zamkną 1 września. Przez Austrię da się wrócić? Bo sprzeczne info znajduje. Wiem że przez tydzień wszystko może się zmienić i sytuacja jest nieprzewidywalna ale czytam że sporo osób jeździ więc może ktoś poradzi co tu robić bo w kropce totalnej jestem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |