Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   MOTAD VENOM po raz kolejny - szybka piłka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5000)

Roberth71 22.04.2010 10:15

no jasne jest głośniej :), lepiej zbiera się od dołu natomiast górę moim zdaniem ma słabszą

rambo 22.04.2010 10:43

Zgadzam się. Dół ma lepszy ale jak dasz opór na szutrze to się okazuje że faktycznie tego momentu jest wiecej na dole ale mocy ma mniej i trudniej o uślizg koła jak się da gazu

Roberth71 22.04.2010 10:48

niedługo będzie BP dla Motocykli , może będzie możliwość zmierzyć moc tak jak w zeszłym roku , to porównamy tez ilość koników:drif:. i wykres pokaże wszystko:at:

JuIo 22.04.2010 12:19

A u mnie jest ogólna poprawa. Zarówno na dole jak i górny zakres się poprawił, tylko że ja jeszcze synchro robiłem i regulacje zaworów, aaa i splity zapodałem. Więc trudno wychwycić co dało realną poprawę. Ogólnie jest szał, rogale trzaskam jak nigdy dotąd, mimo że tkc-ek na tyle nie ma problema z zerwaniem przyczepności, mowa o offie rzecz jasna:) i ten dźwięk rozrywanego powietrza, ehh bezcenne...

pyntront 25.04.2010 18:51

Założyłem w końcu i ja :D

Z dwoma db-killerami wcale nie jest głośniejsza niż była, rzekłbym, że jest wręcz mniej uciążliwa jak stoi na wolnych, a ja zamykam bramę (to dobrze, mniej się będą sąsiedzi krzywić).

Natomiast co do dynamiki - to całkiem innym motocykl :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: zbiera się odczuwalnie szybciej i jakby "bardziej miękko" wchodzi na obroty.

Jestem bardzo zadowolony, a jak znajdę chwile wolnego czasu, to wydłubię jednego killera i zobaczę jak będzie ;)

Matjas - dzięki :bow:

Kisiel 27.04.2010 09:03

Heja,

Zrobiłem raptem ze 150km z Motadem, ale wrażenia baaardzo pozytywne. Nawet ból z montażem dolotu w RD04 pozostał gdzieś w oddali ;) Dźwięk ma naprawdę zaj...sty, fajny dół, przyjemność w odwijaniu. Matjas, dzięki serdeczne raz jeszcze! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

pałeł 02.05.2010 10:36

zdemontowałem katalizator :) wspawałem sobie kolektorek i gada tak

matjas 03.05.2010 23:42

no a browara w Borku i tak nikt nie postawił.
cała robota psu w dupę ;)
hehehe
tak serio to cieszę, że jesteście zadowoleni.
rozumiem że rury do wszystkich doszły? gdyby było inaczej proszę o PRIV
matjas

majki 03.05.2010 23:52

Cytat:

Napisał matjas (Post 113169)
cała robota psu w dupę

No wiesz, jak z Tobą gadałem w pt w nocy to już byłeś "wesoły". :chleje: Później Cię już nie widziałem...a byłem przygotowany na odwdzięczenie się. ;)

Łysy 05.05.2010 13:42

Cytat:

Napisał matjas (Post 113169)
cała robota psu w dupę ;)
hehehe
tak serio to cieszę, że jesteście zadowoleni.
rozumiem że rury do wszystkich doszły? gdyby było inaczej proszę o PRIV
matjas

Nie został jeszcze jakiś zestaw, albo ktoś ma w nadmiarze - chętnie bym nabył.
Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02.