![]() |
no jasne jest głośniej :), lepiej zbiera się od dołu natomiast górę moim zdaniem ma słabszą
|
Zgadzam się. Dół ma lepszy ale jak dasz opór na szutrze to się okazuje że faktycznie tego momentu jest wiecej na dole ale mocy ma mniej i trudniej o uślizg koła jak się da gazu
|
niedługo będzie BP dla Motocykli , może będzie możliwość zmierzyć moc tak jak w zeszłym roku , to porównamy tez ilość koników:drif:. i wykres pokaże wszystko:at:
|
A u mnie jest ogólna poprawa. Zarówno na dole jak i górny zakres się poprawił, tylko że ja jeszcze synchro robiłem i regulacje zaworów, aaa i splity zapodałem. Więc trudno wychwycić co dało realną poprawę. Ogólnie jest szał, rogale trzaskam jak nigdy dotąd, mimo że tkc-ek na tyle nie ma problema z zerwaniem przyczepności, mowa o offie rzecz jasna:) i ten dźwięk rozrywanego powietrza, ehh bezcenne...
|
Założyłem w końcu i ja :D
Z dwoma db-killerami wcale nie jest głośniejsza niż była, rzekłbym, że jest wręcz mniej uciążliwa jak stoi na wolnych, a ja zamykam bramę (to dobrze, mniej się będą sąsiedzi krzywić). Natomiast co do dynamiki - to całkiem innym motocykl :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: zbiera się odczuwalnie szybciej i jakby "bardziej miękko" wchodzi na obroty. Jestem bardzo zadowolony, a jak znajdę chwile wolnego czasu, to wydłubię jednego killera i zobaczę jak będzie ;) Matjas - dzięki :bow: |
Heja,
Zrobiłem raptem ze 150km z Motadem, ale wrażenia baaardzo pozytywne. Nawet ból z montażem dolotu w RD04 pozostał gdzieś w oddali ;) Dźwięk ma naprawdę zaj...sty, fajny dół, przyjemność w odwijaniu. Matjas, dzięki serdeczne raz jeszcze! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
zdemontowałem katalizator :) wspawałem sobie kolektorek i gada tak
|
no a browara w Borku i tak nikt nie postawił.
cała robota psu w dupę ;) hehehe tak serio to cieszę, że jesteście zadowoleni. rozumiem że rury do wszystkich doszły? gdyby było inaczej proszę o PRIV matjas |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |