![]() |
Cytat:
|
Hmmm, nie wiem jak mogę mieć inaczej ułożony kolektor, skoro ori tłumik pasował do mocowań w ramie. Cóż, u mnie spasiło wsio, a rama i kolektor raczej krzywe nie są. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ziew Szatana :rules::rules::rules:
Popylam od poniedziałku bez końcowego killera. Ciąg od 2000 rpm jest naprawde niezły a od 3000 nawet na 4 biegu ciagnie ze jak pojebana. Jutro zaleje jej vpowera 100, obaczym czy będzie palić gumy przy ruszaniu ze swiateł jak kiedyś :D |
do tego vpowera dokup jeszcze pudełko zapałek lub zapalniczkę, wtedy łatwiej będzie zapalić tą oponę - gorzej z gaszeniem ;)
|
krótki filmik już po montażu co prawda drugi db-kiler jest zostawiony
|
Wreszcie tłumik założony :drif::drif::drif:, co prawda oczka od sprężynek ustawiły sie po przekątnej ale sprężynki rozciągliwe owinęły się :), trzeba by było przespawać oczka, ale na razie nie ma takiej potrzeby...........wygrała chęć mienia :) tłumika już :).
nie mam żadnego DB killera :) przypomina mi warkot choppera:) tylko wieksza kultura dźwięku :Thumbs_Up:. nie za długi filmik, jak skombinuje kamerkę to będzie lepsza jakość dźwięku, tymczasem polecam sluchać przez sluchawki douszne :haha2: |
Powiedzcie mi jak motocykl zbiera się ze 150km/h do 170km/h na piątce? Lepiej? Gorzej?
|
Ty, przeca leciałeś ze mną i się próbowaliśmy. Było podobnie. ;) Ja nie odczułem różnicy po zmianie komina, nawet po zrobieniu gaźniorów dużo się nie zmieniło. No dobra jest głoooośniej. :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |