![]() |
Wielkie dzięki dla organizatorów, zabawa wspaniała, chociaż.....
nie wszystko pamiętam.... |
Impreza szałowa :) wielkie dzięki organizatorom i uczestnikom z którymi miałem okazję na niej być.
Szkoda, że następny podlaski dopiero na wiosnę. |
Dzięki! Wasyl, Podlasianki i Podlasiaki podobało mnie się bardzo!
|
:) Jak zwykle było nieprzeciętnie fajnie i co najważniejsze pogoda dopisała. Więlkie dzięki ekipo Podlaska :)
|
Dzięki wielkie podlasiaki za impre wspaniałą. Dotarliśmy cało z Majkim, choć nie bez przygód (np. czyszczenie gaźnika w DR - ale to nie pierwszyzna:))
Pozdrawiam i ściskam mocno. |
Cytat:
Dzięki za imprezę Podlasiaki! |
tom64 może i lepiej ;) :D
że nie pamiętasz oczywiście :) |
No w związku z tym, że wszyscy nic innego nie robio jak tylko dziękują i dziękują to ja chciałabym ponarzekać.... generalnie za to, że od nadmiaru róznego rodzaju trunków bolała mnie głowa, że samoloty nie w tą stronę latały, że woda pod prysznicem była za gorąco - mogło dojść do poparzenia dupy, że ryby w jeziorze wogóle nie brały (pewnie nikt z nimi nie rozmawiał, że mają brać jak szalone na zlocie), że bigos za wcześnie się skończył kiedy najbardziej potrzebowała go moja "skołowana" głowa i wogóle to towarzystwo było za głośne i "Pańcia" pospać nie mogła... :D
Całe szczęście, że nie musiałam spać w namiocie i srać po krzakach, więc chciałam gorąco podziękować kochanej naszej grupie Podlaskiej za cudowne spotkanie z bandą przyjaciół... takie spotkania dają mi wiele radości, zatem raz jeszcze dziękuję za Wasz ogromny wkład w organizację tych wykopków i grzybobrania :D Z poważaniem wielkiem :p kłania się :bow: Maćka |
Dziękuję również za wypasioną imprezkę. W sobotę nie byłem może w stanie ani fizycznie, ani psychicznie ruszyć w traskę, za to droga powrotna w tak doborowym towarzystwie no to palce lizać.:at: Dzięki chłopaki.
Czekam na jakieś foty. |
dzięki wsiem rolnikom kaskaderom za fajną biesiadę,prawdziwie farmerski klimat i chwile grozy z latającym filcem
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |