![]() |
challenge są fajne................................
|
Cytat:
W pewnym momencie na tym szuterku mokrym bylo ponad 165km/h szybciej juz nie dalo rady :dizzy: Niski blotnik mialem zamontowany i przejechalem z kilka tys km, potem poszedl do poprawki - podniesli mi go jeszcze o 2 cm i potem juz go nie zakladalem - jesli w przyszlym roku zaniesie mnie na jakies dalekie poludnie to pewnie znow go bede instalowal :) Do zobaczenia |
Cytat:
Dawaj film koniecznie tutaj: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9075 Myku, a może powtórzymy Rybacki w czerwcu 2012? Ja już będę na lekkim jechał. Będziemy mieli okazję na testy:D |
Ło matko, co to się z tym wątkiem porobiło :dizzy: MTBiker, biere Cię do Filmoteki, protesty nie są brane pod uwagę ;)
|
Ty go weź*na galę oskarów... :D
|
Filmik super, a te tereny...Rosija ach Rosija..Jaka kamera byla w uzyciu?
|
Tez jak widze takie trasy bierze mnie ochota na powtorke :drif:.Wypasnie,no i fajnie ze taka trase zrobily dwa "rywalizujace" single :Thumbs_Up:.Pierwsza klasa:rules:
ps.Bajrasz,jutro w Olence dogramy szczegoly :D |
Cytat:
|
Cytat:
95% to gopro hero hd (1) pozostale 5% to jakas reczna sredniej klasy sony (pare stacjonarnych ujec i te z zoomami) |
Zywy nikt pewnie nie wyjdzie!
|
W zwiazku z dzisiejsza sprzedaza mojego Lc acht,nalezy sie spodziewac kontynuacji "Projektu Challenge".Mysle,ze wkrotce bede w stanie ujawnic wiecej szczegolow,a narazie pozostaje mi zalewanie sie(lzami tez :D) po rozstaniu z Katem :chleje:
|
Nie wierzęprzedałeś ten pojazd spod kocyka? Na co teraz bedą muchy siadać????
|
Tym razem na niczym:p.Troche ruchu przed sezonem przyda im sie.Czelendz zyskal troche miejsca wiec dywan mozna rozlozyc i troche przy nim pokrecic :D
|
Będziesz przykładem tego który sprzedaje pomarańczę żeby zostawić sobie BMW :)
|
Kurde, nie zdążyłem.
|
No wieczny,czekalem i czekalem na twoja profesore,ale jakos sie ociagales :D.A tak ladnie ci go przygotowalem :lol8:
Cytat:
|
No nic, kupię LC16 ;). Znajdę pracę, wyjdę z długów, kupię.
|
Troche to trwalo,ale trudno jest sie pozbyc tak dobrego motocykla :(
|
Cytat:
Pozdro |
Byl na mobile,2 tyg ;)
|
Ale tu nie było :/ Jeśli można wiedzieć za ile poszedł??
|
Pytaj calgona,on wszystko wie :umowa:,albo ex-eins-a
|
s10 w głowie siedzi.....
:) oj! jak piknie i cudownie........myczku kiedy no! kiedy.....?
|
Co kiedy???Jakie S10???:DPlaku mow wyraznie bo jakos nie lapie:D
|
S10 - skrót od Super [Ten]ere, w PL mało popularny.
Z kontekstu wnioskuję , że mowa o XTZ 1200, ale nie wiem co Myku miałby z takim moto robić skoro LC8 sprzedał. Tam u niego to "patriotycznie" było by raczej GSa kupić :P |
:D.Zadne gejesy i zadne tenery.Najlepszym duzym enduro jest lc8,wiec dziwnym byloby przesiadac sie na cos innego.Na najblizszy czas jedynym moto bedzie Czelendz,oczywiscie po "malych" modyfikacjach :D
|
Cytat:
|
Ty sie lepiej poskladaj i kupuj bilet...:D
|
Kurcze! byłem pewien że (cytuje Ciebie;--------------------------------------------------------------------------------
Ja mam ta Jamahe jako tapete juz od kilku miesiecy na kompie.Jak dla mnie jest to max.Nie potrzebuje wiecej i jeszcze;gadaj co chcesz,ja ja pragne ) bedziemy mieli wspólny temat..... |
:DTapeta sie zmienila.Polubilem Czelendza,a poza tym auto musze kupic :D
|
Myku pozazdroscił Rydzykowi Maybacha ot tyle...
|
Cytat:
|
nie było mnie stac niestety a szkoda bo wiesz jak jest z Mykiem.
Pucuje turatechuje dokłada przeklada tylko pozniej rowerem na islandie jezdzi! Brac kupowac nie zalowac!!!;-) poczekam na tego czelendża!!! |
Nie dla psa kielbasa...:lol8::lol8::lol8:
|
Cytat:
|
No sprzedany:Sarcastic:.Calgon ostrzy zeby na Czelendza :D
|
Przedwczoraj przyszla paczka od Mikolaja ze Szwarcwaldu:
https://picasaweb.google.com/1083855...ojektChallenge# Brakuje jeszcze Pivotow,ktore beda jutro i tym samym Projekt Challenge bedzie chyba raczej ukonczony.Jak znajde troche czasu na montaz tego wszystkiego,to pochwale sie :rolleyes: |
czekamy, czekamy, wklejaj zdjęcia.
|
hej Myku,
jak dostaniesz pivoty, mozesz przystawic do niech stare podnozki i jakos tak zrobic foto z boku, zeby pokazac, czy sa one cofniete/obnizone wzgledem oryginalu i o ile ? l. |
Ok,Jak przyjda to porobie Foty i porownasz.
|
1 Załącznik(ów)
Przybyla ci Myku na forum konkurencja :D
|
Wiem,wiem...:DLadne dodatki ma moto.No Jaskola,Projekt Challenge moze byc kontynuowany...:lol8:
|
Franz a wiele takie cudo z ciekawości i jak to np się ma do DRZ - wysokość siodła, osiągi wrażenia - miałeś DRZ te wiec łatwiej ci porównać. Może bym sobie coś zmienił :D
|
jak do mnie przyjedzie to chetnie sie z Wami w jakas niedziele umowie isie przymierzysz :-) .
teraz tylko zostalo drz-te sprzedac |
Michał - gratulacje! :D
|
Dzieki :-). Nie moge sie doczekac. Zwlaszcza, ze cieplo sie zrobilo.
Myku, przepraszam, ze Ci smiece w watku :-). pzdr Michal |
Teraz to Tez i Twoj watek :webers:
|
Myku widzę kosteczkę od ksenona na zdjęciach. Jak to się ma do Germańskiego przestrzegania prawa? Da się z tym jeździć czy to jest tylko opcja "offroad use only" a na asfalt drugie oczko? Bo widzę że nawet w PL już by z tym dużo nie pojeździł teraz :(.
|
Wszystko ma TuV certyfikat,Ale Jako calosc nie Jest dopuszczone do ruchu .Bede musial Potsdam z chlopakami od x650 Jak oni to robili.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |