![]() |
Mysle ze bedziemy sie przypominac jak juz Sambor powie ze zczyna sie sprzedaz.
|
I to jest bardzo rozsądne, zamiast stukać posty bez pokrycia.
|
ja niestety musze sie przypominac bo tez jestem nękany, ta druga sztuka jest nie dla mnie:), ale czekam cierpliwie i cierpliwie zwodzę :)
|
Cytat:
|
nie cierpie z tego powodu dlatego tylko napomknąłem a nie trułem dupe chłopakowi. Koniec tematu uważam :) oczekuję cierpliwie
|
Cytat:
Zachowujesz się jak ostatni gówniaż, który musi z sobie tylko wiadomego powodu przypominać o swoim istnieniu. Sytuacja jest niefajna. Najbardziej niefajna jest dla Sambora i powineś to w końcu zrozumieć. Zrozum też, że nie masz do czynienia z gówniarzem, tylko poważnym człowiekiem. Jak masz problem z zamrożoną kasą, mogę Ci ją przelać. Zanim następnym razem coś napiszesz - pomyśl. |
Stary ogarnij się z łaski swojej, temat nie dotyczy Ciebie tak wiec nie interesuj się. Sprawa nie ważna, zapytalem otrzymałem odpowiedz i temat zamknięty. Ewentualnie zapraszam na dyskusję na PW, koniec smiecenia w temacie. Jesli Moderatorzy uażają ze to śmiecie niech po prostu je wywalą
|
Mat, niepotrzebnie komentujesz i rozgrzebujesz. Ja też czekam, a może już nie, tzn. jak będzie tak będzie. Ale każdy ma prawo wiedzieć co i jak.
|
zapewniam, ze bedzie ok.
|
I ja będę śledził temat weznę dla żółtego kurczaczka 1 szt
|
Ciezki klimat sie robi
|
jak wszyscy sie obkupią to i ja wezme , jesli zostanie jakas sztuka .
|
Nieśmiało pytam:P czy wiadomo już coś?
|
Osoby, które zapłaciły za kompresory proszone są o wysłanie mi maila z adresem dostawy. Będę wysyłał w piątek. W przyszłym tygodniu uruchomię sprzedaż dla pozostałych chętnych.
|
Kompresor - adres wysylki
Sambor, na PW wysyłam.
|
A jest odbiór osobisty?:D
|
Dużo tego jedzie do stolicy..? może jakaś grupowa wysyłka i odbiór u mnie albo u Hubiego..?
|
Cytat:
|
Jeśli zostaną wolne również się piszę na dmuchadełko :)
|
Ja także cały czas niezmiennie chętny na kompresorek. Odbiór osobisty.
|
I ja i ja......:hello:
|
Ja toze. :)
|
wrruuummmm
do Warszawy ja zamawiałem. z przyjemnością odbiorę w ustalonym punkcie zbiornym. pzdr |
Sambor, ja sie jak zawsze podejmę. Każda okazja do spotkań jest dobra :)
|
Sambor- w/s wysyłki puściłem Ci namiary na PW- albo jeśli wolisz- wyślij razem ze wszystkimi na W-wę:)
pzdr:) |
ja namiary na wysyłkę puściłem Ci na mail via kontakt. Mam nadzieję, że dotarło ;)
|
Cytat:
czy nie da sie dolaczyc najszybszych "pozostalych" do przesylek "grupowych" na szybko? Nam bedzie taniej, Tobie latwiej..? Dzieki. :) |
i ja również chętny:)
|
Popieram propozycje Muchy i Rambo. Jezeli mialoby to sens dla Ciebie i jezeli Hubert tez nie ma nic przeciw temu, jestem sklonny zalozyc kase za np. 10 albo 15 sztuk dla Wawy i okolic, do odbioru w Motogumach. W czwartki wieczorem, oczywiscie :friday: :D
Co panowie na to? Pozdrawiam, samul |
Do Warszawy to Wam moge sam przywiezc. Chyba we wtorek. Będzie taniej. Jesli zrobicie jakies grupony w innych miastach to oczywiscie podesle. Nie zarabiam na przesylkach. Ostatnio raczej na nich trace ;)
|
Sambor puściłem Ci priv z adresem ale jeśli masz kogoś jeszcze z Poznania mogę dystrybuować. Mieszkam w centrum, nie tak daleko jak Chomik z moimi kalendarzami ;)
pozdr, laska |
też chętnie zanabędę
poszło PW |
Prosze czytajcie ze zrozumieniem. Wysylam kompresory w piatek tym ktorzy zaplacili za nie w prehistorii. A informacje dla tych ktorzy chca to kupic teraz: po ile, gdzie wplacac etc. zamieszcze w najblizszy poniedzialek. Do poniedzialku nie bede odpisywal na PW dotyczace tego tematu.
pozdrawiam K |
OK, Izi byl duzo porzadniejszy niz ja. W dokumentach googla znalazlem udostepniony przez niego arkusz z wszystkimi danymi.
Brak tylko danych do wysylki Tomka Draszawki. Prosze wiec o priva od niego. |
Cytat:
|
Ja chętnie odbiorę przy okazji osobiście. Będzie jedna paczka mniej do wysyłania.
pozdrawiam Kwintal |
Mam tego troche w domku. Zapraszam.
|
Cytat:
Zrewanżuję się adresem do wysyłki. |
Odebrany osobiście:D ale mam pytanie; jak te małe rączki mieszczą te kabelki w odpowiednich miejscach :haha2:?
|
mam pytanko czy do kogoś juz dotarł kompresorek? Pytam bo niepokoje się ze poczta dała ciała :/
|
Ja dostałem 5 minut temu - :D
|
Do mnie jeszcze nie dotarł, zamówiłem w niedziele.
Pewnie poczta się grzebie:Sarcastic: |
Właśnie przyszedł z Panem listonoszem :lol8: Wygląda solidnie. Dzięki :bow:
|
do mnie też już dotarła mała paczuszka. Fajne to to. Przyda się w zestawie. Dziękuję bardzo.
|
przyszedł upragniony zabawek :) wykonanie 1 klasa, wszystko co należy w zestawie. Dziekówka
Ale proszę mi jeszcze odpisać na pw dlaczego u licha przyszedl tylko jeden jak oplata uiszczona była za 2 :( |
Czy można dwa wątki jakoś połączyć w jeden?
|
miła niespodzianka na koniec tygodnia :)
Sambor – słowo droższe pieniędzy - rispekt! :oldman: |
Do mnie dotarł dzisiaj. Muszę się przyznać, że nie tego się spodziewałem.
Myślałem, że dostanę garażową robotę, a tu full wypas i profeska. WOW! Jestem pod wielkim wrażeniem, zwłaszcza, że to cudeńko waży mniej niż mój pierwszy telefon komórkowy :) Dzięki za hiper profesjonalene podejście do tematu! |
Cytat:
sio do nowego wątku: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8961&page=11 :D:D:D |
Otrzymałem, dziękuję:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |