![]() |
No to czytam i widzę ,że ten zlot będzie przełomowy ..
Tyle dzieci będzie ................ dobrze to rokuje na przyszłość rozwoju uczestników forum. A dzieciaki z rodzicami to pakowac do naszego domku z Wasilim , (podobno są 4 pokoje ), lub gdzieś blisko .. dzieciaki będą miały frajde , no i Tatusiowie tiżżżżżżż bo to zawsze jakaś integracja:chleje: A już w Niedziele zrobimy sobie wew. konkurs. 1- Na najbardziej śmierdzącą pieluchę ( będziemy liczyli ilość padniętych much) 2-Na najcięższą pieluchę 3- Miedzy czasie , konkurs na tzw, najdlaszy Rzut pieluchą ... lub rzut do celu ruchomego np. właściciela ośrodka jakby nam na miejscu zminił kryterium wieku z 5 lat na 2 lata. łottt taka propozycja ;) |
Czy jeśli bym przyjechał w sobotę po południu to trzeba wpłacic całość to można by było liczyć na jakiś większy rabat :mur:
|
Kasa poszła za trzy sztuki trzody podlaskiej. Szczegóły na priva wysłałem. :)
|
Kasa wysłana, 3 osoby, domek, szczegóły na priv
|
Moi drodzy, dziś wpłaty posypały się niczym z rogu obfitości, w związku z czym mamy jeszcze:
10 miejsc w domkach, 43 miejsca w ośrodku. |
Kasa poszła, do zobaczenia
|
wasilczuki 2 osoby domek.
|
Czy mogę przyjechać bez motocykla, za to z piękniejszą połową i latoroślą?
|
Blink - połowa tak jedzie ;)
p.s. czytaj górę ze zrozumieniem tekstu ;) |
Jaka połowa? Wszyscy lub większość ma przyjechać na 2 kółkach, co to za rozpoczęcie bez motórów, nie wygłupiajcie się.
|
:dizzy:
Cytat:
|
Cytat:
|
Bajrasz popelnil propozycje logo imprezy. Jedno z nich zostalo wstepnie zaaprobowane
http://i493.photobucket.com/albums/r...r1965/logo.jpg |
Cytat:
Akurat przed chwila przeczytalem w 'Polityce' artykul o piciu.. :D |
Rozumiem, że każdy na przywitanie dostanie na spróbowanie kielonka tego trunku :)
|
Na liście wpłat: nr. 37 powinno być 2 osoby (a nie jedna) ,natomiast kwota jest właściwa.
pozd Kwintal |
Cytat:
|
Zostało jeszcze 7 nieobstawionych miejsc w domkach.
|
Cytat:
|
Jeśli mam się wypowiedzieć w kwestii zaproponowanego logo imprezy to szczerze powiem, że bardzo mi się podoba, chociaż albo jestem tempa albo marnie dziś u mnie ze skojarzeniami :D he he he... mnie się Kraków z tym tam... Wawelem kojarzy, Wawel z zamkiem (ale nie tym od portek) zamek ze smokiem a smok...:confused: Smok z gorzałą??:confused: cholera... :vis:
|
moze tradycje pociagnac
WTA miało Syrenkę niech KRK ma smoka w barwach HRC :D Albo zamiast hejnalisty Sambora wsadzić na wieżę (W)Mariacką ... jaki śpiewa "Afryka ... " |
Cytat:
:) |
W ośrodku zostały już tylko pokoje 4-osobowe
|
Cytat:
|
siano na domek poszło ode mła dzisiaj raniutko!
los pozdros matjas |
i ja tez kaske przelewam na ten pokoj w osrodku i tam dla Artuditu z narzeczona jeszcze miejsca rezerwuaruje ;)
|
Dokładnie jak pisze tow. Dery. Pokój z widokiem na trzodę dla dwóch osób. Kasa idzie jak tylko zjemy obiad.:p
|
:mur: Pewnie nie zdążę. Rano dam kasiore za domek dla mnie i mojej. ALE NIE ZDĄŻĘ !!!!!!! :mur:
za długo musiałem czekać na wolne w tyrce :dizzy: |
.....poszła kasa za dwie osoby w domku :p
|
A jak wyglądają sanitariaty, w przypadku wybrania opcji "namiot" ?? Czy ciepła woda pod prysznicem będzie w cenie?? ;)
|
Poproszę o 2 miejsca w domku. Kaska pójdzie jutro z rana. Ja wiem, że miejsc już mało i wszystko pozajmowane... ale jakby dało radę gdzieś na uboczu byłbym wdzięczny - z kobietą ciężarną przyjadę :)
|
czyli jednak? Dawaj do ośrodka. Domek se na starość pobudujesz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda, że pierwotny plan diabli wzięli,a tak miałem nadzieję zobaczyć kulturalnie Kraków,trudno, poczekam te 30 lat, chociaż ciężko będzie dożyć. Kasa przelana, miejsce byle pod dachem, opcja zakwaterowania obojętna. Tylko pogodę załatwcie przyzwoitą, bo reumatyzm czasami mnie kręci bardziej, niż sex...
|
No dobra. Niestety podobno musimy mieć pokój dwuosobowy, więc będę cierpliwie czekał, aż się okaże, że było po co czekać :mur:
|
kasa przelana
ośrodek 1-osoba |
kasa poszla jaro osrodek:at:
|
Plaku 1-os domek ( jak jest miejsce) a jak nie, to ośrodek pok.2-os.
|
Kasa poszła, Jaki 1 osoba, ośrodek 180,-(wolałbym domek ale z braku laku...:spac:)
|
Dobra, poszło na dwie osobliwości w ośrodku :at:
|
Cytat:
|
Ważne - bardzo prosimy wszystkich, którzy jeszcze nie dokonali wpłat o wstrzymanie się z płatnościami do odwołania. Mamy nieprzewidziany problem z ilością miejsc (kierownictwo ośrodka zapomniało nas powiadomić o fakcie, że mają zrobioną przed rokiem rezerwację na część miejsc).
|
Cytat:
|
Maniok i kolega Robert - 2 osoby osrodek
Czekam na informacje w sprawie miejsc. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |