![]() |
Troche za dlugo :) ale konkretnie i do rzeczy :) Popieram slowa kolegi Mirka i to nie dla tego ze bardzo go lubie...Ramires stal sie "ofiara" naszych wypowiedzi ale kazdy z Was bylby nia piszac takie posty.
Jesli chodzi o poruszony temat kasy: Prosze o aktualizacje wpłat i rzeczywisty stan konta na dzień dzisiejszy.....kto i ile wpłacil, ile kasy mamy ze sprzedazy pamiatek (polary, znaczki)...ile pochłania diengów serwer, ile kasy idzie na bierzace utrzymanie forum itd. Jakos nie moge na naszym forum znalezc tego zagadnienia.....uwazam, ze tego typu sprawy powinny byc odswierzane na biezaco, a wiekszosc uzytkownikow powinna decydowac lub akceptowac planowane wydatki. To pisalem Ja, Skromny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :) |
Wszystko jest w dziale finansowym
|
Ramires dzięki za podpowiedź.
Widzę, że w kasie jest kwota 4232,39 zł. Jeszcze raz przypominam o naszym starym ustaleniu, że opiekun forum za swoja robotę powinien mieć finansowane wszystkie pobyty na zlotach AT. Nadal jestem za zwrotem kosztów paliwa związanych z wyprawą Ramiresa do AFRYKI. Mamy sporo kasy, to chyba nas stać. |
chwila chwila - ja tutaj techniczny jestem - jak cos do dalej PUFF ma miec takie przywileje. To PUFF jest zalozycielem a nie ja.
Poza tym, ja nie chce zadnego zwrotu - to jakis bezsens jest, niby z jakiej paki. Nie zawsze mam pełne konto - taki urok mojej pracy, ale nie pozwole, aby ktos sie dokladal do moich wypadow. Jak moge pojechac to pojade, jak nie to nie i finał. |
Cytat:
|
Ramiro dobrze powiedział. Dajcie spokój z takimi pomysłami. Kasa forumowa idzie na forum a akcje maja to forum zasilać a nie doić. Tak będzie lepiej i bezpieczniej. Pomysł Mirka czy Ropucha nie każdy musi poprzeć i może to wywołać kolejne dyskusje. Forum to oddzielny byt i basta. A co do decydowania to zajmuje sie tym jak wiadomo pewien dr...:)
|
Dobrze gada, dać mu wódki :chleje:
|
Dobra dobra, starczy juz tych kłotni. To ze Ramiresowi sie chce, nawet czasem za bardzo, to wiadomo. Osobiscie uwazam ze za duzo na siebie na raz bierze... jeszcze sobie motór kupil... ale nie o tym.
Wracajac do tematu zlotu fajnie bedzie jesli sie odbedzie. Nic sie nie stanie jak nie bedzie fajerwerkow, a i czasu zbytnio nie ma na smycze, drukarnie itp. Jesli Ramires czujesz sie na silach to organizowac to działaj i podaj termin jaki Tobie pasuje. Jesli nie, to trzeba w tym roku odpuscic - i grupy regionalne przelamia sie tradycyjnym oplatkiem kazdy u siebie. |
Hu, hu...... jest tu ktoś jeszcze? Że tak nieśmiało zapytam: wyjdzie coś z tego Zakończenia?
U mnie w pracy będzie robiony grafik na październik...... Ja to mam dobrze, tylko takie jest moje zmartwienie w związku z Zakończeniem |
dwie kwoty mam jeszcze do potwierdzenia.
Ale uprzedzam, ze bedzie to typowo zimowy zlot niemal :) 2 weekend listopada w gre wchodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
To by można (z uwagi na miejsce i sprzęty) dobrze marketingowo sprzedać, mam już tytuł dla imprezy: ZIMA W AFRYCE, AFRYKĄ PRZEZ ZIMIĘ |
Cytat:
|
Dlatego będzie ironicznie :D
Zima w Afryce :D Jeszcze catering dogrywam - bo ma byc imprezka a nie meczenie sie z grillem i innymi. |
jakby to byl 2-gi weekend listopada to moze i ja z germanii dojade.mialem przyjechac na poczatku listopada klasc plytki we wrocku,to zabiore przy okazji moto i bedzie git
http://aurel.smugmug.com/gallery/246...29247910_svvp3 http://aurel.smugmug.com/gallery/246...29247729_gkgaR to dla tych ktorzy maja jakies obawy,przed sniegiem |
:confused:idea umarla?:confused::(
|
nie :)
ale brakuje 2 wycen do calosci |
hola Amigos!
i ja również dotrę sprzęta :) Pozdrawiam, Quak |
Też się piszę .. nawet gdyby ten śnieg spadł... :)
|
jaki śnieg jaki śnieg-enuro nie pęka -słyszałem ,że dobrze że krowy nie latają heheheh
|
Ramires, doszły te dwie wyceny? Masz jakiś konkret?
|
Robim zlota w Afryku (prawie)
jeden catering sie wycofal - reszta jest dograna.
ale: Termin: 7-9 listopada lokalizacja: Miedzna Murowana Ośrodek harcerski - Stanica - tuż obok zbiornika retencyjnego. Menu :) - off i on - żarło - napitek (pifo), inne we własnym zakresie - spanie (jest 150 miejsc) - niestety, pomimo usilnych prób uzyskania informacji - brak ogrzewania ... są gniazdka, więc jakieś farelki, spiwory (szybciej sie wytrzeźwieje). Bardzo duża stołówka z kominkiem, kuchnia, bedzie jakies zarcie np. bigos, grochówka czy fasolka. herbata i kawa i inne to raczej standard. Jestem w trakcie zalatwiania innego cateringu, aby ekipa mogla sie skupic na zabawie we wlasnym gronie zamiast meczyc sie z ogniskami itp. Jest wielkie miejsce na ognicho, jest kominek jak wspomnialem, zaplecze sanitarne jest w pawilonach i na dworze - dla odwazniejszych. Uprzedzam, zlot bedzie w listopadzie i moga byc sniegi - walcze caly czas o to, aby bylo ogrzewanie tego osrodka (pawilonow). Pokoje kooedukacyjne raczej, 5 osobowe. Pytanie czy chcemy w taki hardcore isc. Imprezka raczej dla tych, co spac moga wszedzie. Koszta dzisiaj podam jeszcze. |
Termin: 7-9 listopada dla mnie bardzo odpowiada. A spać mogę nawet w namiocie. Czekam na dalsze informacje od afrykanerów pozdrawiam
|
Czemu nie? Damy radę!!
|
Kurna, ma być trzoda dzida i najebka, a my o spanie się martwimy :D. Prędzej czy później każdy zaśnie.
|
miejsca pod kominkiem niektorzy chcą rezerwować ... :D
|
Z łatwopalnym ziewem, ja dziękuję :). Plus bąki ;).
|
Cytat:
|
Morituri Te Salutant
Wchodzę W Temat Drodzy Afrykanerzy
|
bede!
|
będę, a spać będziem tam gdzie padniem
Trzoda Dzida i Najepka !! |
Jade ku przygodzie!! i napitku.
|
Ja pewnie tyż będę...:)
|
Myślę o tym spotkaniu poważnie ale przede wszystkim interesuje mnie cena, no i oczywiście pogoda...
|
pogoda nie ma znaczenia
cena: max 130zl z jedzeniem, piwem, spaniem. ale nie podam nic oficjalnego dopoki nie otrzymam nowych cen - jeden catering sie wycofał mi ... i czekam na wyceny ponownie. Uwaga uwaga, bedzie pare konkursów - i nagrody :) |
Jakiś lista już jest/będzie?
Jak noclegi pod dachem, a nie w namiocie. Będzie walka na noże czy luzik ? |
miejsc: 150
pokoje po 5-6 osob w pawilonach, ale jak pisalem, to lekki hardcore bedzie bowiem, jest to letni osrodek. nocleg: posciel + lozko na dobe to 18zl (bez poscieli to 13zl) - ale ceny sie zmienia, bowiem walcze jeszcze o ogrzewanie na noc (nie ma co ukrywac, nawet jak w ciagu dnia bedzie cieplo/zimno to noc i tak bedzie zimna), dlatego jeszcze nie podaje ceny koncowej. lista od jutra bedzie. |
Mamy wyraźnego pecha do motocyklowych imprez. Przyjedziemy do Polski dokładnie tydzień po Zakończeniu Sezonu Afrykańskiego, czyli 12-16 listopad:(. Zatem:
Życzymy Wszystkim udanej zabawy i do zobaczenia na Rozpoczęciu Sezonu 2009r. |
No nareszcie jakieś konkrety , do zobaczenia Afrykańskie ludy.:rules:
|
no ale nic jeszcze nie wiadomo
|
dobra juz doczytalem :)
|
No i dupa nie dam rady:/ gdyby to grudzień był to co innego. Ale może chociaż na sobote uda się wpaść, z tym że na pewno nie na moto...
|
Na Grudzien co innego pewien prawie czarnuch planuje, ale tez bedzie hardcore :)
Gwarantuje :) |
Kurcze.... tak szczerze mówiąc to przecież 2 doby to wytrzymamy nawet bez ogrzewania. (chyba :):):) ) Najbardziej to martwie się o to żeby moja królowa miała ciepełko :):)
|
Do zobaczenia w Afryce, na pewno będziemy :) Jeśli jedzie ktoś z okolic Warszawy to można się umówic i jechać razem...
|
Cytat:
czy grudzień czy styczeń ale będzie fajnie tyle to wiem i wypraszam sobie te prawie :oldman:żadne prawie |
Cytat:
|
Cytat:
|
kasa idzie jutro na podane konto-145zl
|
mnie najprawdopodobnie nie będzie, juz żałuje, no chyba że coś się diametralnie odmieni :)
pozdrrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |