|  | 
| 
 Wszystkie zamówione części garderoby dotarły szybciutko i bezproblemowo. Dzięki nagłemu nawrotowi " morderczych mrozów" zostały również wypróbowane. Po noszeniu wypada rzeczy wyprać. Jakież było moje zdziwienie gdy przy praniu woda zrobiła się fioletowa. Jednocześnie byłem bardzo szczęśliwy, że postanowiłem wyprać koszulkę ręcznie a nie jak zwykle wrzucić do pralki na program "wełna " 30*C bo wszystko co by się z koszulką prało nabrałoby sinych odcieni. Naprawdę byłem mocno zaskoczony, że jeszcze dziś takie przypadki puszczania koloru się zdarzają. Bielizna działa prawidłowo i ma wartość dodaną, wskaźnik intensywności treningu, jak się mocno wysilisz to można pochwalić się fioletowymi wzorkami :D ;) | 
| 
 Dotychczas nie mieliśmy żadnych problemów z migracją barwnika ale sprawdzimy to. Ja zawsze piorę w pralce. Dzięki za zgłoszenie. | 
| 
 Koszule dotarły i są ok.A takie pytanie jak to prać coby nie zniszczyć za szybko? | 
| 
 Bluza dziś dotarła,  w sobotę będą testy ;) dzięki! | 
| 
 Ja jak zwykle spóźniony ;) Jest jeszcze szansa na l/xl z długim rękawem? | 
| 
 Sprawdzimy czy coś się ostało. | 
| 
 Ja jeśli coś zostało to XL lub XXL | 
| 
 Stan magazynowy Witam, Pozostałych zainteresowanych informuję o dostępności: DŁUGI RĘKAW: XXL - 1 sztuka 3XL - 2 sztuki KRÓTKI RĘKAW: XS - 1 sztuka XL - 1 sztuka LEGGINSY: M - 1 sztuka L - 1 sztuka W razie pytań proszę o kontakt. Konrad tel 609 633 699 kons@odziezrobocza.pl | 
| 
 Koszulkę XL krótki rękaw biorę w takim razie! PW | 
| 
 Długi rękaw mamy w magazynie więc gdyby ktoś potrzebował to są dostępne. | 
| 
 Mam kalesony xxl na wydaniu jakby toś potrzebował-za duże na mnie. Swoją drogą ale te merino robi robotę, nie można nawet tego porównać do syntetycznych term. | 
| 
 Zamienie się chetnie koszulkami ;) Posiadam krótki rękaw 2XL Wymienię na XL krótki lub długi rekaw Jak coś to prosze na PW ;) | 
| 
 Koszulka Rozmiar L Witajcie W związku z tym, że zakupiłem 2 koszulki w rozmiarach M i L, nie wiedzac jaki rozmiar bedzie dobry - a teraz już wiem, mam do odsprzedania rozmiar L - nówka sztóka nie śmigana. Chętnych proszę o kontakt na priv Pozdrawiam Kaczmar Cytat: 
 | 
| 
 Skoro nie ma chętnego na wymianę na xl to może jest chętny na zakup ;) Odsprzedam koszulkę krótki rękaw 2XL. ;) | 
| 
 Wymienie czarny komplet (gora dlugi rekaw) w rozm XL na komplet w rozm L | 
| 
 Koszulę długi rękaw L mam, mógłbym wymienić na XL, ale gaci nie ma. | 
| 
 Ja dopiero testuje ten merino sprzęt w odpowiednich do testow warunkach i jestem bardzo zadowolony. Gacie mi są jeszcze potrzebne w rozmiarze âLâ. Może ktoś chce się pozbyć? Mogę nabyć cały komplet L. Byle nowki. | 
| 
 Może spróbujcie to merino wyprać w ciepłej wodzie, gdy jest za duże. A gdy jest za małe to potrzebna jest sól i szare mydło :D | 
| 
 Używam ostatnio intensywnie ze względu na temperatury. Bardzo zadowolony. Dziękuję. | 
| 
 Będzie kolejna lista na jesień?  Co z polarami??? http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=30971 | 
| 
 Bluzy z długim rękawem mam na stanie. Jak coś potrzeba to proszę pisać. Co do softshelli to prosiłem w wątku o zrobienie listy zainteresowanych ale w związku z tym że nikt się nie wpisał temat uznałem za nieaktualny. | 
| 
 Merino mamy w magazynie w rozmiarach M,L i XL jeśli chodzi o długi rękaw. Krótkiego rękawa kilka sztuk też się ostało. Będzie trochę ciekawych ciuchów z Polarteca, które mamy po targach w promo cenach więc jak tylko Konrad upora się ze zdjęciami wrzucimy foty. | 
| 
 Emek, jak zostały merino krótki rękaw L to wezmę dwie | 
| 
 L - ka jest jedna sztuka | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Trudno powiedzieć. Jak będę miał komplet to zobaczymy jakie rozmiary będą dostępne. Na pewno L i M. Być może większe również. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Czy przewidujecie produkcję damskich rozmiarów? Żona mi się zazdrosna zrobiła... | 
| 
 Emek dobra robota. Koszulka bardzo zadawalajaca. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 I na co by se moja pani te twoje xs włożyła? Tu i styl/krój chodzi a nie o rozmiar:D Takie o coś by wyszło: https://www.youtube.com/watch?v=O8_F7a4F3O0 | 
| 
 Jeśli jest jeszcze L długi rękaw proszę o informację. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 A czy rozmiar M dla niewiasty znajdziemy? Długi rękaw | 
| 
 Nie mam rozmiarówki specjalnie dla kobiet. Z małych rozmiarów mam XS w krótkim rękawie jedynie. W długim rękawie mam rozmiar M. Wymiary rzeczywiste znajdziesz w pierwszym poście w linku. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Długi rękaw jest. Pisz do mnie na pw. | 
| 
 zostało coś w rozmiarze XL z krótkim rękawem? po wyjeździe do kirigstanu jestem wielkim fanem tych koszulek (mam dwie, z długim rękawem). jeździłem w tym i jak było gorąco (35+) i jak zimno (okolice 5). Jak byłem zimno to miałem - merino - zbroję - membranę - kurtkę a jak ciepło - merino - zbroję - kurtkę (i wszystkie wywietrzyniki na on) i działało w obu warunkach. jak dla mnie uber kozak. i po takiej wazelinie coś się musi dla mnie znaleźć ;) | 
| 
 1 sztuka z krótkim jest. Długi zresztą też. | 
| 
 Emek, to ja bym na merino XL z długim rękawem pisał się. Podpisuje się obiema rękami pod tym co napisał kol. ofca234 :) | 
| 
 Dzieki Panowie za dobre słowo. Sytuacja wyglada tak że obecnie mam kilka sztuk krótkiego rękawa i sporo długiego. Jak komu co potrzeba to brać bo produkcji w tym roku już raczej nie będzie. Potrzeby proszę zgłaszać do Konrada na pw - majkowski1 lub meilem kons@odziezrobocza.pl | 
| 
 Jakby ktoś miał zbędną L krótki rękaw, chętnie przygarne. | 
| 
 Dla zainteresowanych podaję aktualny stan rozmiarów które są dostępne od ręki. Koszulki z długim rękawem. M-15 L-14 XL-18 XXL-3 XXXL-1 | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 110 plus szip | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Bardzo dużo używam te koszulki w pracy. :Thumbs_Up: Dwie sam zniszczyłem w garażu:mad:  Biorę jeszcze 2 sztuki | 
| 
 Puść info do Konrada jakie rozmiary mamy przygotować. PW majkowski1 lub kons@odziezrobocza.pl | 
| 
 Koledzy gdzieś to już pewnie było, ale podpowiedzcie jak wstrzelić się w rozmiar, by był ok, rozmiarówka raczej pokrywa się np. z odzieżą termoaktywna? | 
| 
 W pierwszym poście masz linka. Na dole zakładka rozmiarówka i tam masz wymiary wyrobu gotowego. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |