![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś mam pecha do Pamir Highway. Jakoś karma nie chcę żebym dojechał do Iszkaszim. Pierwszym razem przez Bartang już nie było czasu, a teraz to...no ale do 3 razy sztuka ;) |
Cytat:
Przeczytałem Waszą relację z przejazdu przez Bartng, rewelacja, przy Waszych doświadczeniach korytarz Wakchański wydaje się bułką z masłem. Mineło 7 lat od Waszego wyjazdu, a Pamir się znacząco nie zmienił. |
Cytat:
Cytat:
|
Gratuluję wyprawy! Dziękuję za wspaniałą relację.
|
Dzięki, bardzo ciekawie się czytało.
|
Trochę ruchomych obrazków
|
Poprawiony link
|
Zajebiste !
|
Pięknie...
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
1.47 skończyłem czytać relacje ale nie byłem w stanie przerwać jej w połowie. Gratulacje Panowie :))
|
Super relacja.
Emek, czy ważyłeś swoją Afrę zapakowaną na full z Rotopaxem pełnym? Czy zawiecha orginalna dawała radę? Ile litrów miałes w zapasie paliwa,że zasieg siegał 600 km? |
Rotopax 3 galony. Cały ładunek z extra paliwem to jakieś 50-60 kg. Ori zawias w pojedynkę z tobołami daje radę. Tu już 10 czy 15 kg nie robi wielkiej różnicy bo masa zestawu z kierownikiem mojej masy to 350-370 kg wiec ciężko.
|
Poczytałem i ja. Po łebkach ten Pamir i Kirgistan. Żółta kartka ;)
Ale fajnie się czyta takie odkrywanie świata. Brawo! |
Wiem Sambor że po łebkach. Dlatego jest po co wracać. Dla mnie to i tak była zajebista wycieczka bo nigdy poza komin nie wyjeżdżałem. Ten rejon to na lekko mnie kusi okropnie. Na pewno tam jeszcze wrócę ale już nie na kołach .
|
Emek, dobrze zrobiłeś, że za pierwszym razem na kołach. Wiesz co naj... Mam nadzieję, że w przyszłości przekonasz się jakie zajebiste miejsca minąłeś. Ruszam w poniedziałek po raz... kolejny i zazdroszczę sam sobie ;) Ale zawsze bardziej tym, którzy maja to po raz pierwszy.
|
Zazdraszczam. Cieszę się że nie wiem co minąłem bo będzie zaskoczenie a to właśnie pasuje mi najbardziej. Lekka kawaleria ;) mi się marzy. Жду встречи :D.
|
3 Załącznik(ów)
Cytat:
Szukamy trzeciego start 27,08 Załącznik 71610 Załącznik 71611 Załącznik 71612 |
Gilu, chyba łeb na pniaka musiałbym położyć za sam pomysł w tym roku. Ponad miesiąc już w tym roku w chałupie mnie nie było. Teraz czas dla rodziny. Przyszły rok już zaplanowany wiec pozostaje czekać do 2019.
|
Cytat:
|
Cios pewnie by poszedł, tylko w moim kierunku ;). Na poważnie to niestety ten rok już zaplanowany mam. Jeszcze 2 krótkie wypady i koniec. Pozostanie latanie liściem wkoło komina. W każdym razie dzięki za propozycję :Thumbs_Up:.
|
1 Załącznik(ów)
Tak dla ostrzeżenia potomnych.
Ostatnio znajomy przywiózł taką pamiątkę z Wakhańskiego Załącznik 72557 Strzały padły ze strony Afgańskiej. Ciekawe czy to odosobniony przypadek, czy coś złego się w tym rejonie dzieje ? |
Ta szyba to klejona jakaś?
Tak czy inaczej, ja to bym sobie ją okleił na pamiątkę co by się nie rozsypała przy byle dotknięciu. P.S. jakiś mały kaliber, pewnie dzieciak się wiatrówką bawił. ;-) |
AK74 ma kalber prawie jak wiatrowka.:)
Wysłane przy użyciu Tapatanka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |