![]() |
w poniedziałek rano wysyłam kasę
|
Kasa poszła - mam nadzieję, że dotrze na czas. Ostatecznie za jedną szt w rozmiarze L. Dzisiejsze przymiarki na bajzlu wykazały, że M nie będzie OKi
|
300 poszło
|
Co do kasku to nadal aktualne ino zmiana modelu, już wcześniej zapisałem się do listy 347f , więc proszę o usunięcie mnie z listy na 346. Kasa oczywiście dawno poszła.
|
Rambo, czy są jakieś wieści z frontu? Wiadomo juz coś, jakies terminy?
|
300 PLN-ów poszło rano.
|
Witam, czekam do południa na przelewy. Po 12stej kasiorce wysyłam do wyspiarzy. Kaski będą odebrane jutro, i u mnie będą w piątek w wawie. Mowa oczywiście o f346 bez blendy
|
Panowie, kto to jest Sylwester Popiela i w tytule przelewy wpisał się jako Rambo..? :haha2:
|
bassride M biały
Matek S grafit sławekk XXL biały polny bandzior S biały stanul L biały kwintal XXL biały puszek S grafit Czadar L biały Sadzio M grafit Felkovski M biały Szwedzki L biały Jendrus S biały Wojtel L biały Ostach M biały takie doszły przelewy. za 30min puszczam maila ostatecznego i sklepu do londka. |
kaski naj póżniej za tydzień będa w Wawie. Może bedą na piątek :) jutro opuszczają sklep
|
no to gitara:))))
|
Gra i buczy :D. mój przelew doszedł :)
|
Cytat:
|
Kaski wyjechały ze sklepu do PL. Mają być do piątku.
Zrobimy oddzielną liste i każdy kto wpłacił wpisze się na jaki adres mu to wysłać, to i ja będe miał mniej roboty i mniej będzie pomyłek :) Jedziemy według wzoru, po wysyłce nadpłacone kasa trafi na wasze konta z powrotem. Nie bedę się bawił we wkładanie hajsu w paczki, bo cholera wie. Niniejszym jest też propozycja, aby od każdego kasku, cześć z nadpłaty trafiła na konto forumowe. (szczegóły o koncie forumowym w dziale finansowym) 15zł trafiło by wtedy na konto z kwoty do zwrotu. Nie lubię osobiście jak mi się narzuca wolę, wiec każdy ma prawo do decydowania co chce zrobić z częścią (15zł) nadpłaty. Aby każdy mógł dyskretnie i bez wiedzy innych wybrac co i jak proszę o info na priw. Tu wpisujemy nick z adresem do wysyłki np: 1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448 |
Cytat:
|
Rambo , czy można odebrać kask we środę 1.kwietnia osobiście w W-wie , jeżeli tak do daj do siebie nr.telefonu w celu omówienia ew.spotkania , wysłałem Ci również 400zł na kask z blendą jeżeli będzie na 1 kwietnia to odebrałbym obydwa , chodzi o to że będę w W-wie 1.04. , więc przy okazji...A 15 na forum spoko.
|
Cytat:
Tu wpisujemy nick z adresem do wysyłki np: 1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448" Dla mnie wyszło na to, że stworzyć znowu listę tylko, że z adresami. Widocznie źle go zrozumiałem a z tym brakiem imienia i nazwiska to masz rację. Pomyłka |
Cytat:
|
Cytat:
skasuj te dane niech nie wiszą na forum , mało to już sprzętów pogineło.. p.s. Tak z innej beeczki to mi sie te malowanie podoba:Thumbs_Up: |
usunięte :). Poczekam aż sprawa sama się rozwiąże i wtedy wyśle dane rambosowi :)
Też mi siępodoba ;> |
Dla Wszystkich. Paczki moge popakować po kilka o rozesłać do kogoś do głównych miast. Żaden problem. Tak samo odbiór osobisty też jak ktos chce nie ma sprawy :)
|
I co Panie Rambo, przyszły. Pytam bo mi zimno w głowe - śmigam w crossowym z goglami.
|
No wiec ;) miałem problem z tym zamóweniem. Nie płaciłem mandatów przez jakiś czas i wleźli mi na konto ;) a serio to był problem , bo paczki z kaskami wróciły do sklepu, bo jedna ważyła więcej jak 30kg i huje ją zwrócili do przepakowania. Wyjechały ponownie w piątek. Więc pomiedzy środą a piątkiem będą u mnie. Dla Wawy odbrór osobisty jak ktoś chce a reszta nastepnego dnia wysyłka DHL :drif:
|
Odnośnie blokady konta to nie powiem co by było to zabawne.
Nie dalej jak w zeszłym tygodniu tego doświadczyłem. Za jakieś 100 zł zablokowali całe konto. |
Za jakieś 100 zł ? Trza było zapłacić jakieś sto złotych wcześniej:haha2::haha2:
|
mi zablokowali za 1000zł :(,ale to był jakieś czas temu
|
jakieś wieści z frontu:lukacz:?
|
dziś przyjechały. Dla wawy odbiór osobisty jak ktoś chce na szybko. Reszta dziś wyjeżdza DHL :)
|
Cytat:
Się odezwę jeszcze. |
:brawo:Rambo jesteś wielki może nawet większy od schwarceregla:haha2:
napisz jak z jakością wykonania, i czy rozmiar twój się zgadzał? :brawo: |
Ja bym nie przesadzał. Wielkie to są kaski XXL .
RAMBO .... a byś człeku zprecyzował , jasno , wyraźnie a zarazem stanowczo :CZY JEST SZANSA NA KASKI XXL . A jak nie to ty wiesz co . |
Sławek dziś idzie do ciebie biały XXL przez DHL
|
i reszta też tj
Maryś Randal Jendrus Stanul Bassride Kwintal Puszek Czadar Sadzio Polny Bandzior w/w Sławek Matek jak chcecie to miec na jutro to dzwońcie, bo tak to na poniedziałek 609033448 |
Rambo - opisz jak tam widzisz wykonanie tych kasków . Spoko ??
|
Ja sie nieznam. Nie jest to shoei ;)
Matek, czy zamiast grafitu S może być srebrny S..? o 20 bede w DHL zadzwoń i daj odp to dziś wyjedzie. Randal, nie mam Twojego adresu. też dziś do 20stej najpóźniej |
;)aha oki leci na priwa !!! bo miały iść do sławka w 1 przesyłce .
|
Q..wa Rambo jesteś wielki .
Nie piszesz, nie dzwonisz , myślałem że , że , że no wiesz ... że to koniec z nami . P.S znaczy się z kaskami koniec. |
Cytat:
W każdym razie tragedii naprawdę nie ma. Jeśli wziąć pod uwagę cenę to bez kozery powiem, że jest super. Pytanie otwarte ile czasu te kaski wytrzymają w dobrej kondycji, ale to wykażą dopiero testy długodystansowe. |
wielkie dzięki dla ramboszczaka!!!!!ja już swój odebrałem,chciałem rozmiar M i się wszystko zgadza,jest ok..
|
tez juz odebrałem, dla mnie jest zajesuper
Rambo wielkie dzieki |
Cytat:
W każdym wypadku wielkie dzięki. |
Cytat:
Sorki że dopiero teraz daje znać,wiesz jak nie ma grafitu to mogę poczekać chwilkę(Pani sobie taki kolor wybrała), a jeżeli nie ma szans,no to trudno niech będzie srebrny....... |
A jak z rozmiarówką? W miarę "standardowa"?
|
Cytat:
|
Pany, Nie pojechały kaski do
Randal - brakowało adresu (już mam) Matek - jak chcecie srebrny S to OK, bo grafitu nie będzie Kaktus - moja wina, przeoczyłem przelew ;) wyjadą w poniedziałek, będa na wtorek |
Cytat:
Ok,niech będzie srebrny:) Dzięki |
Własnie dotarł kask dla mnie... dziekuje Rambo...
|
Wlasnie odebralem ,wielkie dzieki.
|
Ja również dziękuję. Dostałem w wersji full wypas (z dodatkową czapeczką)
|
Rambo , wielkie dzięki , kask jest super!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |