![]() |
a ja znów nie dotrę :( fcuk mać bawcie się dobrze
|
Przestało padać w lubuskim,widać niebo.
Będzie git. |
Za każdym razem jak organizuje takie spotkanie to tak jak bym urodził dziecko :lol8::lol8::lol8: po co ja się tyle stresuje ??? Fakt Ramoneza widać światełko w tunelu :D:D:D będzie git :p
CZY WSZYSCY JUŻ CZYTALI O ZMIANIE LOKALIZACJI ???? |
W Jaworze słońce już wyczerpało limit świecenia na dziś ,ale może w Skwierzynie są dobrzy ludzie :D:D:D i mają większe limity na ładną pogodę :bow::bow::bow: do zobaczyska na miejscu.:):):)
|
Ja juz w Szczecinie prawie. Jeszcze godzina 20, czyli kolo 14 powinienem byc wg navi.
|
ja kończę pracę ok. 17:30 - na 20 będę.. może...
|
Wyszłam z tyrki. Słyszałam nawet Afre Bicia przez tel Ruperta, znaczy, że za chwilę ekipa z Dolnego Śląska rusza :D
wytapatalkowano |
kurcze niestety nie dam rady dojechać....złapała mnie choroba...
super zabawy i extra offu.....:( |
Ja czekam na wszystkich już montuje nawigacje i jadymy:P
|
1 Załącznik(ów)
Przy rondzie kierujcie sie na stary dworek niestety nie mam tam zasięgu ale za godzinę znowu będę przy rondzie jak by co ;-))
|
Zak
Zabiorę rano OLO i wpadam na DL-u :-)
:at: |
Bawcie się dobrze! Niestety nie wyjadę nawet z garażu, o Poznaniu nie wspominając... Koniec sezonu, koniec akumulatora.
|
Wszyscy tu czekają na lc8 team. Dawajcie chłopaki :-)
wytapatalkowano |
|
Cytat:
|
Dostałem dzisiaj telefon:
-Wracam z Lublina, właśnie wjechałem na starą 3. Kurna skąd tyle motocykli, chyba jakaś impreza w lubuskim, wiesz coś...? Bawcie się dobrze! Fabrizio, może na wiosnę dołączę... |
Dzięki Fabrizio za piękną off-wą podróż po piaskach/szutrach i leśnych duktach , nie wspominając o torze. Było super choć tylko byliśmy na off-ie a nie na biesiadzie , ale to może następnym razem nad robimy .
|
Już w domu zaczekaj odstawiła mnie pod samą bramę:P
Impreza była super dzięki wszystkim za niepowtarzalna atmosferę i zajebisty off:) Wrzucajcie zdjęcia komu udało się coś pstryknąć:) Duże KTM-y przestraszyły się piasku:D |
Ja też przyturlałam się do domu.
Fabrizio! Dziękuje za imprezę. Było przesuper. Miejscówka piękna. Miło było spotkać znajome twarze i poznać nowe :) Łysy i ekipie która do nocy walczyła dzielnie w offie- Dzięki za wspólną trasę. Prezes- Tobie dziękuję za stworzenie klimatu romantico. Jednocześnie życzę by Twój ktm się nie fochał a jeździł no i fajne ma malowanie (oprócz gmoli) :D Diverki! Super ze wpadliście, Basi smalec jest pyszny :-) Ramoneza i Norbi- Dziękuję za zrobienie mojego kapcia jednocześnie informuję, że postanawiam się poprawić (tzn nie łapać kapci,hehe.) Dzięki Wam wszystkim! wytapatalkowano |
|
Super zdjęcia Asiu . Nawet ja się załapałem na jedno .
|
Hehhe, moją afrykę chciała pochłonąć rzeka :) Nawet trochę to wyglądało jak uroczysko.
Shinko + łysa k60 to był optymalny wybór opon :D Dzięki Fabrizio za piochy i organizację :) PS: KTM poddtrzymał tradycję co mnie bardzo cieszy :) |
1 Załącznik(ów)
Dziękuje wam bardzo za mega miły towarzystwo byłe przygody od początku do końca ;) obiecałem nie powiedzieć zbyt głośno więc dawajcie tu bliżej do ekranu powiem wam na ucho........... bliżej ....... jeszcze trochę........ RANO KTM SIĘ POPSUŁ na trasie :lol8::lol8::lol8::lol19::lol19: ale kolega Tomek jest super przygotowany bo ma za sobą przyczepkę nie tak jak Prezes :D:D:D To nie prawda ze ktm są wadliwe bo na 3 co przejechały na zlot tylko dwa wróciły z innym transporcie :haha2::haha2::haha2:
Wybacz mi Tomciu nie moglem się powstrzymać ;) wiesz ze to tylko żarty ;) A tu macie kilka fotek :D:D:D https://picasaweb.google.com/1052054...CPC2k-TQueXUJQ . |
no i wydało sie...:mur: niestety ktm znowu nie jest ready to race i wraca na serwis
Fabrizio dzieki za spotkanie i wycieczke na bunkry. Mam nadzieje ze spotkany przez nas strażnik teksasu nie zrobi jakiejś zadymy |
To sie nacieszyles k.mac.
Fabrizio dzieki za organizacje. Bylo zajebiscie. Nastepnym razem przyjezdzam na moto. Musze trzymac z dala od KTMów co by się nie zaraziła takim psuciem sie.:D :) |
no jak się popsuł przecie na serwisie byl.. przed wyjazdem... :D
|
Naczelny dotrał :D
Impreza jak zwykle na najwyższym poziomie :D Brawa dla Organizatora :D "Jak się nazywa rockowy zespół muzyczny co wyczerpuje akumulatory? - webasko! " :haha2: |
9 Załącznik(ów)
Kilka fot z kamery
|
6 Załącznik(ów)
Super było, dzięki wielkie za pomoc, organizacje i towarzystwo.
|
No to ja przepraszam wszystkich za nieogar we łbie, wątpliwej jakości wynaturzenia gitarowe i jeszcze za coś ale nie pamiętam. :D
Całość stara, dobra oldskulowa Dzida tszoda i najepka. Było wsio z tego :) A pomyśleć, że mało brakowało a nie przyjechałbym... Durny... :) |
Żal soboty, ale takie życie. Za rok nie ma opcji ulgowej.
Za to dzięki Łysy za fajny piątkowy dojazd:bow: Slidem, ale bez gleby do celu:D Ramona... kociołek szacun, serdela też była boska:bow: |
Całość stara, dobra oldskulowa Dzida tszoda i najepka. Było wsio z tego
A pomyśleć, że mało brakowało a nie przyjechałbym... Durny... Tak Misza !! jestem z tego samego zdania atmosfera zlotu to my robimy, a nie drogie hotele czy takie tam inne wygody ;) dobra oldskulowa Dzida tszoda i najepka :D:D:D |
Zastanawiałem się czy to był Zlot AT? :D Bo po zdjęciach to nie za bardzo :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...39026197_o.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...86887839_o.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...48155567_o.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...40484127_o.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...62016598_o.jpg |
|
Ehh zaluje, ze nie dotarlem. Na pewno moj KTM by sie nie popsul :) Mam nadzieje, ze nastepnym razem. Czekam na wiosenne rozpoczecie w takim razie :)
Pozdrawiam, Kamyk |
no i proszę pierwszy filmik ;) miłego oglądania :D:D:D
. https://www.youtube.com/watch?v=In7b...ature=youtu.be |
Piaskownica i górka najbardziej mi się podobały:) Szkoda że mój dziobak się nie nagrał :(
|
Mi to się zawsze wydaje ze tylek podnosze, lecę wysoko i daleko a potem widzę taki filmik i jest lipa -,-
wytapatalkowano |
taaa,filmik jest lipa;)
|
Asiu leciałaś daleko ale tylko tylnym kołem . To była zła górka do lotów bo miała podjazd z dołkiem który wybijał tylne koło w powietrze .
|
1 Załącznik(ów)
Być może, bo czułam jak kanapa obija mi tylek.
Kiedyś próbowałam to tak nie nurkowalam więc może rzeczywiście górka zła :D Załącznik 58860 wytapatalkowano |
Sorki, że tak późno ale wir obowiązków mnie pochłonął.
Dziękuję Wam za zajefajny weekend. Szkoda tylko, że z Wami nie pojeździłem ale na przyszły raz postaram się dotrzeć na lepszych oponach i zmniejszyć ilość napojów. Fabrizio, chylę czoła do samych setów. Po prostu było pysznie. maniek |
Do samych setow ???? Hhhmmmm nie da rady bo prawego urwalem w sobotę na trawie :D:D:D
|
film z fot. Tak na początek.
|
Siemka , pytanko mam, gdzie znajduje sie te wrzosowisko z lina wysokiego napięcia po środku?? Bo mega zarypiste zdjęcia macie z tamtąd. Można namiar na google maps??
|
Zapraszam do Gorzowa osobiście ci to pokaże ;-)
|
Już powoli sezon sie kończy, pogoda nie ta i czasu jak zwykle mało. Też chciałem sie pojawić na zlocie ale niestety wypadła dzionka w pracy...
Może podpowiedz chociaż okolice? |
1 Załącznik(ów)
52.581309, 15.393997
|
Kto nie był niech żałuje,taki gulasz na gąbce jak mieliśmy zdarza się tylko raz:D,kociołek niektórym służył również jako termofor.
Zakończenie niby było,ale na dupie usiedzieć ciężko,polatało by się.... |
Taaaaaaak Ramoneza kociołek pierwsza klasa ;) szkoda ze mi nie wolno takie pyszności :drif: a ja dzisiaj byłem w Poznaniu motorem :D:D:D ale już zaczyna być ekstremalnie z tą jazda zimno i mokro ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |