![]() |
z jakiego niedźwiedzia zrobiłeś kombinezon film -> 1:48 :)
|
Obłędne. Scena w niedźwiedziowej skórce te best of the best. Kwintesencja radości z tego co sie robi.
|
Bardzo mnie się podobają "zimowe" sceny :)
A pistolet w rękach tego dzieciaka, to zabawka of kors? |
Mega pozytywny film! Dzięki :)
|
Banan na twarzy :)
Czekam z niecierpliwością na resztę! |
Super film. Dawaj więcej.
|
Petarda! Młody! Elegancko to zmontowane i badzo ładne.. ściskam Cię mocno i do zobaczenia znowu gdzieś na trasie...
|
Dziękuje wszystkim za pozytywny odbiór :)
Co do stroju niedźwiedzia...w jednej z wiosek zostałem nazwany 'Pol'skiy belyy medved', a trochę więcej o samym ciuchu mówiłem tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=kJLd8EiqQy0 Tylko dla wytrwałych, bo sapię (mało powietrza w tamtych górach...), bo wieje, bo przynudzam ;] Ale tutaj też chciałbym podzielić się ciekawą informacją: Dzięki Szynszyllowi i poznanemu przez niego Grzegorzowi Królowi z peron4.pl, będę miał okazję opowiedzieć o wyjeździe i uzupełnić to o slajdowisko ze zdjęciami i filmami :) Tym samym, wszystkich z okolic i nie tylko zapraszam na pokaz, który będzie miał miejsce 23go grudnia, w knajpie Underground w Rzeszowie. Wiem, że termin ciekawy...ale może uda się wam wynegocjować dyspensę od lepienia pierogów na wieczór :) Planowany start to godzina 20. Po nowym roku, postaram się zorganizować coś podobnego w Warszawie, w jakimś terminie weekendowym. Oczywiście powyższe jest niezależne od mojej obiecanej próby napisania czegoś na kształt relacji tutaj na forum :) |
i tak nigdy nie lubiłem tej całej świątecznej gorączki ;-) Do zobaczenia w Rzeszowie.
|
To z warszawy już niedaleko do Białegostoku. Może udałoby się coś zorganizować.
|
A miałem pytać, czy jakieś slajdowisko czy coś będzie organizowane. Postaram się przyjechać :)
|
Ja będę raczej na pewno.
|
Kapitalna wyprawa!!! Brawo Maurosso!
|
Marcin,z premedytacją nie czytałem Twego wątku na bieżąco.
Dobrze ,że to zrobiłeś. Jesteś szczęśliwym człowiekiem, widać to w opisach i fotach,filmikach. Gratuluje pomysłu i realizacji wyrypy. Będzie mi miło uścisnąć Twą dłoń. |
No w sumie to ja już jestem po ekskluzywnej, kameralnej pokazówie i stwierdzam że no elegancko :) Okularki rules :) wsio haraszo, balszoje haraszo :)
|
Termin trafiony! :haha2: postaram się.
|
Ciekawie się dzieje...długo cisza cisza i nagle ruszyło.
Kolejne spotkania potwierdzone: Warszawa: 16.01.2016, Tawerna Korsarz, 16:00 Lublin: 18.01.2016, Kontynenty - Lubelskie Spotkania Podóżnicze; najprawdopodobniej Mercure przy Al. Racławickich 12 Kraków: 22.01, godzina 20, Klub Podróżnika Za Horyzontem, ul. Domki 19; Organizowane przez Dreamotor.pl (dziękuję za namiar na Łukasza!) |
A kiedy wrocław będzie? też by się przydało wpaść
|
Jutrzejszy korsarz o 16 potwiedzony ?
|
Jup :)
Tyle, że start godzinę wcześniej: 15:00 ul. Gostyńska 45 jak coś. |
no właśnie na stronie jest 15:00, wiec wolałem u źródła sprawdzić
|
Planowane być
|
Też będę :)
|
Wow, jedna z najlepszych opowieści z podróży! To jest dokładnie taki typ podróży jaki preferuje, solo, spontan i jechanie nie do końca w bezpiecznym kierunku. Do tego jeszcze opowiedziane w sposób ciekawy i pasjonujący. Moment związany z ciężkimi przeżyciami odczułem w głosie prowadzącego oraz na własnej skórze! Mega poważanie!
wypalcowane na fonie |
No bez wątpienia najlepsza opowieść z podróży jaką słyszałem :D
Gruby masz dar nie tylko do podróżowania, ale również do snucia opowieści o pięknych miejscach, a zwłaszcza o fajnych ludziach. |
Świetne spotkanie !
|
Potwierdzam Gruby w Rzeszowie rowniez zrobil furore. Moze na Ukraine zabierze projektor i wieczorkiem cos jeszcze ciekawego opowie jak mu sie przypomni.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Wlasnie wrocilem z pokazu w Lublinie. Afra na Pamir... Normalnie podroz marzen.:bow:
|
Stwierdzam, że ATomek oficjalnie przekazał piątą klepkę dla Maurosso:Thumbs_Up: należało się
Wyjazd jak i sama opowieść - klasa :D |
Wszystko udokumentowane! Maurosso trzymaj tak dalej:at:
[IMG]http://www.resizer.pl/pliki/24867.jpg[/IMG] |
Dziękuje Pany, że byliście :) I za pozytywny odbiór.
ATomku...brak mi słów ;) Piąta klepka z afrykańskiego drwa. Jednostronnie polerowana Mitasem...Strasznie mi się micha cieszy jak na nią patrze ;) A oto i ona w pełnej okazałości: http://i.imgur.com/Bhu1KQg.jpg Przy okazji wrzucę jeszcze info, że w tzw. międzyczasie, pojawiły się dwie kolejne propozycje prelekcji. Dzięki uprzejmości Marcina vel Śluzy w planach jest Białystok w okolicach 20go lutego (trochę boję się możliwości pojawienia się Ducha Puszczy). Głazio natomiast wkręcił mnie w imprezę Radiatora 26-28 Lutego w Narol. Po spotkaniu w Krakowie, próbuję kopnąć się w tyłek, i składać literki zgodnie z obietnicą :) |
..czekamy na "momenty" :)
|
Jutrzejszy Kraków aktualny ?
|
Tak :)
|
Skoro Maurosso już potwierdził to i ja potwierdzę.
Oprócz Afrą na Pamir będzie kilka innych równie ciekawych prezentacji zdjęciowych, filmowych w świetnej atmosferze. Podaję link do imprezy VI Nasze Wyprawy Motocyklowe: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=25689 Będzie jak co roku ... czadowo ! Maurosso - nie mogę się doczekać Twoich opowieści. |
Cytat:
Duch puszczy się nie pojawia, jest stale obecny i ma się dobrze. Spotkaliśmy się z NIM na Balu Podlasiaków. |
Już teraz zapraszam na kilka różnych prezentacji w jednym miejscu.
http://www.radiator-mototurystyka.pl...80-509x768.jpg Kolejna sylwetka podróżnika wraz z krótkim opisem. Po kliknięciu na tytuł prezentacji: "Afrą na Pamir" w pierwszym poście przejdziecie do nieco szerszego opisu wraz ze zdjęciami. Kolejne prezentacje sylwetek z dnia na dzień. Kliknij >>> |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |