![]() |
szok...
|
Żegnaj kolego
|
Żegnaj[*]
|
[i].......
|
Gdzie jest Orzep?! Eh...
|
WIELKI CZŁOWIEK dosłownie i w przenośni, tak pomyślałem gdy Go poznałem w zeszłym roku na Izim[*]
|
Brak słów. Cały dzień w plecy po takiej wiadomości. Żal i nic więcej. Żegnaj Don.
|
...Parę dni temu doradzał mi w sprawie mojego motocykla. Brak mi słów by wyrazić swój żal.
|
Lubię spotykać ludzi, potrafiących spełniać swoje marzenia. Ty, Panie Orzepie robiłeś to na swój sposób. Byłeś nietuzinkowym motocyklistą i wdzięcznym adwersarzem na naszym forum. Dopiero co w innym wątku śpiewałem cicho jedną zwrotkę, Tobie jeszcze ciszej zaśpiewam kolejną. Takie życie.
"Śpij kolego, twarde łoże Spotkamy się jutro może, spotkamy się jutro może..." Wyrazy współczucia dla Rodziny i bliskich |
Bardzo nie lubię gdy forum przybiera czarne kolory, miałem nadzieję, że dzisiaj to jakaś pomyłka, ktoś coś zpesuł, ale niestety... Orzepie... brak mi słów...
|
Szczere wyrazy współczucia dla najbliższych. Mam nadzieję że będę mógł odprowadzić Cię w Twojej ostatniej drodze.
|
R.I.P
A moze mozna w jakis sposob pomoc bliskim Orzepa? Mam nadzieje, ze to nie jest glupie pytanie. |
..............
|
[*][*][*] ......
|
Choć nie poznałem, przekazuje wyrazy współczucia rodzinie i znajomym [']
|
...do zobaczenia tam gdzie szutry bywają tylko błękitne ....
|
Żegnaj[*]
|
Żegnaj kolego ORZEP...
żegnaj... |
Smutna to informacja :([*]
Odpoczywaj w spokoju, mknąc po niebieskich serpentynach... |
Kondolencje dla rodziny
|
Żegnaj Chłopaku... tylko dlaczego tak wcześnie...
|
Brak słów. Spoczywaj w pokoju. Kondolencje dla Rodziny i bliskich.
[*] |
Przykro, kondolencje dla rodziny i znajomych.
|
Spoczywaj w pokoju i prostuj zakręty nam na ziemii pozostałym !!!
|
(***)
|
Dlaczego ludzie odchodzą, zanim się ich pozna :mur: [*]
|
Żegnaj[*]
|
smutno [*] [*] [*]
|
...[*]...
|
âNie ma lepszej śmierci, jak w chwili szczęściaâ
Sokrates Żegnaj Czarny Bracie |
spoczywaj w pokoju[*]
|
[*][*][*] ...... spoczywaj w pokoju[*]
|
Temat zdominowany przez Orzepa i kilku jego adwersarzy o BMW był praktycznie jedynym na jaki od dłuższego czasu dość regularnie zaglądałem. Choć po cichu w jego motocyklowych przekonaniach go wspierałem to osobiście nigdy nie dane mi było go spotkać. Był obok Iziego i jeszcze kilku forumowiczów takim "kolorowym ptakiem".:mur: [***]
|
Osobiście go nie znałem, ale za jego humor w postach go lubiałem.
R.I.P. |
To "fajny zadziora" był.
Tragedia. Taka wiadomość z samego rana :( |
...smutek i żal....R.I.P....
|
Jak większość z nas znałem Go tylko z wypowiedzi i będzie mi tego strasznie brakować...
|
...[*][*][*]...
|
Cytat:
Cytat:
Nie znałem Go, mimo, że z jednego miasta... Ale wiem, że nie obraziłby się za taki wpis, a raczej potraktowałby go jako kolejną prowokację dla podtrzymania ciągłości wątku BeeMWu... Może administracja tego Forum mogłaby podesłać ważniakom z BMW Jego wątek, aby wiedzieli, że jeden z ostatnich orędowników odszedł? Może dałoby się wywalczyć choćby drobną pomoc dla rodziny? Kurza dupa, nie byłem przygotowany na taką wiadomość... Nie wczoraj, nie na początku długiego weekendu... W ogóle w żaden dzień nie powinno jej być... |
[*]
Osobiście nie znałem - tylko z wątków. Doradzał mi w sprawie BMW. I tak kupie GS'a, Orzep będzie się cieszył. Dzięki za pomoc. |
[*]
straszne |
Niby to "tylko" znajomość przez czytanie Jego postów, ale strata boli bardzo.
Strasznie mi przykro[*] |
Wymieniliśmy kilka maili nt. GS-a. Żegnaj [*]
|
Czy ktoś może napisać co się stało? Czy artykuł sprzed kilku stron to o tym wypadku? Leże powalony chorobą i znowu myślę....
|
Tego dnia słońce grzało mocniej, niż któregokolwiek z ostatnich dni, ptaki ćwierkały jakby głośniej, niż zazwyczaj, zieleń najzieleńsza, a niebo było tak błękitne, jak jeszcze dawno nie było....
Straciłem Przyjaciela... Jechał piękną drogą i odjechał w niebiańskie szlaki. Chwilę wcześniej opowiadał o wspaniałej rodzinie, dzieciach, planach. Odszedł pod osłoną niewiedzy, w najmniej oczekiwanym momencie... Nie cierpiał, myślę, że teraz patrzy na nas i dalej śmieje się z Kateemiarzy i Afrykanerów dumny ze swej Bawarki. Swoją wspaniałą osobowością zjednywał sobie wielkie grono ludzi, wielki człowiek o wielkim sercu... Sobota 26 kwietnia 2014 roku w południe na pięknej drodze na granicy lasów Żmigrodzko-Milickich. Żegnaj przyjacielu, nigdy Cię nie zapomnę Orzeppo ...[*] Wszelkie informacje o pogrzebie przekażą nam tu na forum najbliżsi przyjaciele Orzepa https://lh5.googleusercontent.com/-G...-Edit-2105.jpg |
ORZEP!!! Szerokości, BRACIE!
|
|
Bez sensu, zupelnie bez sensu ta smierc... ile z nas wczoraj gdzies jechalo, ile kaluz przejechalismy, a tu jedna durna kaluza i pozamiatane....
R.I.P. |
Żegnaj Orzep. Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół.
|
nie sposób tego po ludzku wytłumaczyć, tyle zbiegów okoliczności, miejsca, czasu, warunków, trasy przejazdu aby wszystko zgrało się w jednej sekundzie....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |