![]() |
Kłamstwo powtórzone sto razy w końcu stanie się prawdą
https://www.youtube.com/watch?v=5NprwNjqzx8 |
Ja oprócz rzeczy które wymienialiście w liście co na rajd należy zabrać gumki pierdułki itp wiem na pewno, że wezmę ze sobą znicz-świeczkę i zapalę ją w miejscu gdzie dzięki Nim możemy tam być. Może i Ty rajdowiczu będziesz miał świeczkę?
https://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ |
Mi wystarczy, że ten film na YouTube wstawiła gazeta.pl ...
|
Ktoś uciekł ok., ale Ci wielcy zostali
http://histmag.org/Raginis-kontra-Gu...u-1939-r.-8409 mam w żyłach ich krew |
Ja też wezmę .
|
Cytat:
|
Mam pytanko do organizatorów , czy możecie określić w przybliżeniu godzinę zbiórki na miejscu ,pytam z tego względu że jestem w tym temacie nowy i nie mam pojęcia jak to tutaj wygląda organizacyjnie czy w razie obsuwy w robocie jest jakaś szansa na zlokalizowanie was na miejscu parę godzin później, czy już będziecie gdzieś w krzakach,i szukaj wiatru w polu:)
|
do 1-2 w nocy myślę że spokojnie kogoś na chodzie zastaniesz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Seba a brodu ty zgolił aby dało się przytulić:D. Bo brodatych za bardzo nie lubią:oldman:
|
Kuźwa jakieś łobuzy wyłamali deseczkę w mostku i jak teraz przejechać na drugą stronę?
https://www.youtube.com/watch?v=RCE2...ature=youtu.be |
Trza będzie brodzić. A kaczki pływały? Kaczce to pewnie wody pod skrzydła to i Afrykanery dadzo rade...
|
Cytat:
A mostek całkiem dobry, tylko jedna deska. Co, ja nie przejadę:D |
1. redrobo
2. Michał 3. Siwy 4. Seba 5. Arty1 6. Gawron 7. mareksz007 8. giermo 9. Robert Stachura 10. Roger ktm 11. latek78 12.BANKOWY 13. Śluza 14. małyżuczko (a duży także może będzie) 15. Miklaz 16.TomTom(Tomo) 17. adi 18. Ltd454 19. Cibor 20. Skuter & Syn ( 2 motory ) 21. Alibaba i 40 rozbójników 22. pioter 23. KŁOS 24. Machalescu 25. siemek. 26. Spidi 27. Nie może zabraknąć Trzody z Michałowa na czele z komendantem i bliźniakami 28. Sams0n ( dziewiczy rajd enduro ) 29. Wodzu33 30. storm 31. wojtek II 32. Sosna i Puchacz dwiema kabyłami 33. mateo88 34.Macko i brytfana 2 moto 35. Sprawiedliwy 36. Pokemon 37. Biker, pozdrawlaju 38. Kazik 39. Krzysek 40. kozik 41. Fihu |
Wasil,
Twój wpis przeczytałem 3 strony temu a nie mogę przestać parskać ze śmiechu :) do teraz. Deseczkę każdy weźmie swoją to i mostek powstanie. Brodę hoduję od teraz żeby zdążyć do pt. |
No i cisza nastała w oczekiwaniu na wyrok. Marku coś mi się widzi, że trzeba reklamówki zapasowe zabrać. A i nową gumę na wszelki wypadek dzisiaj zakładam. "Będzie się działo, I znowu nocy będzie mało ..."
|
Cytat:
|
Hmmmm ale cały wieczór w gumie ;)??? A reklamówki to na co?? na tanie wina z pobliskiego magazinu???
|
.... ale napięcie :)
|
tik tak tik tak, czekamy, tik tak tik tak
|
Mój kolega z pracy to mówi, że się komuś rosół w dupie gotuje.
|
Sytuacja jest napięta jak baranie jaja.
|
Kuuurczaki pieczone stres w robocie :dizzy:i tu też zapodawać miejscówkę mnie szybko bo będą stali na drodze :)
|
Hehheheeh Panie Władzo spokojnie!!!!! Ale pogoda miodzio :at:
|
Cytat:
|
Iwona ja tylko miałem na myśli , że będą stali gdyż niektórym może zabraknąć benzyny taka dłuuuga trasa:D
|
Seba błoto zrobimy sobie sami:rules:
|
Albo też mogą zgubić się kluczyki :D. Seba Tobie specjalnie zamówimy błoto!!!Przywiozą na miejsce :D
|
Żeby było bardziej swojsko może gnoju zamiast błota :)
|
Ten sam mój kolega z pracy mawia, że dla niego muzyka w tańcu nie przeszkadza.
Tak samo Sebazazowi błoto czy gnój w zabawie nie robi różnicy. Byle było z poślizgiem. |
Nie rechotać:D
Jak się ktoś chce przekonać jak wygląda prawdziwe błoto, to startujemy około 17.30:at: Jutro oczywiście. |
A wiesz gdzie jechać??
Bo ja nie wiem. |
całkiem bez sensu.
|
Cytat:
|
a gdzie zbiórka ?
|
To po drodze bedzie bloto? Szczerze chcialem wypastowac oponki i posmarowac politura plastiki. To nie trzeba miec zadnej prezencji? Jakze to?
|
Nie każdemu z tym samym do twarzy:D
Zbiórka w Fastach. |
A jaki jest cel tej podróży??
nie ukrywam, że chciałbym wiedzieć gdzie jechać mam |
zawsze można wylądować w motochacie a potem to już z górki
|
już tej niestety ni ma:(
|
Pany Organizatory - gdzie ja mam jutro przyjechać ?
Podajcie chociaż namiary na najbliższy sklep od zaplanowanego obozowiska |
1 Załącznik(ów)
Sorki ale kompa nie odpalałem ze 11 dni temu nie pisałem.Ale mam,mam info
ciepła nie zabraknie:haha2::kumbaya:. |
ale by się fajcyło, ze ho ho :D
|
A to w ten weekend miał być rajd? Nic Wam się nie pomieszało. Nie mogę po świętach dojść do siebie, wątroba nie działa w gardle ciągle suszy i znowu alkoho... jak żyć ?
|
Marek właśnie tak żyć, żeby było dobrze a będzie dobrze właśnie w ten weekend :at: :lc8:
|
Łooo Panie jaki harmider!!!
już, już!!! XI Rajd rolniczy odbędzie się............... Jedziemy do Juchnowca Kościelnego http://pl.wikipedia.org/wiki/Juchnowiec_Ko%C5%9Bcielny na rondzie koło kościoła (jest chyba tylko jedno rondo ;)) skręcamy na Janowicze, jedziemy i podziwiamy piękne krajobrazy jeszcze 1,5 km i widzimy różową strzałkę w lewo lub inny cudowny znak. Skręcamy, jedziemy 300 m i już :kumbaya:. Najbliższy skliep jest w Juchnowcu i jest otwarty do 22. Cały asortyment jedzeniowo alkoholowy należy mieć ze sobą. Nie orać polia bo groźny gospodarz jest właścicielem i nie zawaha się użyć wideł!!! Następnego dnia jest kawał trasy do zrobienia wiec fajnie byłoby gdyby motory były już potankowane. Wiec wylatując z Białegostoku najlepiej zahaczyć o pcn :D. Nie obejdzie się i tym razem bez składki- po 20 zł, zostanie zebrana rano przy wyjeździe, wiec nie przepić wszystkiego w piątek wieczorem!!!! Sory Białostoczaki ale znowu macie blizko ;) Do jutra!!!!!! |
my się postaramy aby do Juchnowca Kościelnego było daleko i przez bobry i co tam jeszcze (ukłony do seby )
|
ło matko przenajśliczna toż to kierunkowskaz na mojo działkie. Bez mojej wiedzy ? Będzie swojsko ;]
|
to tam nad wodą będzie baza, za lasem ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |