![]() |
poz 3 zapłacone
|
Nr 13 zapłacone dzisiaj rano
|
Nr.43 zapłacone dzisiaj rano. Pozdrawiam
|
Nr 32 poszło
|
nr. 37 kasa poszła dzisiaj
cholera puściłem przelew bez danych w tytule, zamotany jestem :dizzy: sorki za bałagan dane wysłałem na priv |
nr. 39 kasa poszła dzisiaj
|
ok wieczorem aktualizacja listy
|
Cytat:
pozdrawiam Mirek |
wpłata 2szt. poszła przed chwilą
|
nr 35 rezygnuje i zwalniam.
|
jackmd ; zetjohny ; mihoo ; chankrymski ; afrykanin ; herni ; Mech&Ścioła ; baggins ; renant ; Marcin-BB ; miecho ; banditos ; Astacus ; Beddie ; duzers04 ; Maniok ; AWOBIALY ; Polaszkino ; kermit ; jumajkel ; motoMAUROxrv ; eRKa ;
panowie wysłałem wam obiecane ponaglenia, a kolega kermit ma zablokowane wiadomości prywatne więc tu proszę o potwierdzenie wpłaty lub rezygnację z zakupu Tuby To pomoże podgonić zakup . |
nr 14 - zapłacone za 2 sztuki
|
nr 20 - rezygnuję i zwalniam.
|
Melduję wpłatę w dniu wczorajszym :).
|
Nr 41 Done.
Dzięki za przypomnienie ;( |
Nr 44. -zapłacone 2szt. Przelew na wskazane konto poszedł w piątek 1.02. Dlaczego jeszcze nie dotarło?:confused::Sarcastic:
|
7. mihoo przelew poszedł
|
34. Maniok zmiana z 2 na 1 szt. 60 zeta przelane
|
nr 29 - Beddie - zapłacone 120 pln
|
16. zapłacone za 1 szt.
|
1 jackmd 2szt 120 zapłacone
2. miro&afryka - 2 szt. 120 zaplacone 3. ADAMO_16 - 1 szt. 60zaplacone 4. Jochen 2szt 120 zapłacone 5.zetjohny - 2 szt. 120 zapłacone 6. Cyryl - 1 szt. 60 zapłacone 7. Mihoo - 2 szt. 120 zapłacone 8. Borewicz- 1 szt. 60 zapłacone 9.Navaja 2szt. 120 zaplłacone 10.chankrymski - 2szt. 120 zapłacone 17szt 11. ofca234 - 1 szt 60 zapłacone 12. afrykanin 2 szt. kasa w drodze 13. Filozof- 1 szt. 60 zapłacone 14. herni 2 sztuki zapłacone 15. Mech&Ścioła 1 szt. kasa wysłana 16. baggins 1 sztuk 60 zapłacone 17.Pils 1szt zaplacone 60 18. sawy - 2 szt. 120 zapłacone 19. renant 2szt. 120 zapłacone 13 20. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 21. Marcin- BB - 1 szt. 60 zapłacone 22. Klanol - 1 szt. 60 zapłacone 23. Behemot - 2 szt. 120 zapłacone 24. Miecho 1 szt. 60 zapłacone 25. Ltd454 1 szt. 60 zapłacone 26. Banditos 2szt 120 zapłacone 27. Pirania - 2 szt. 120 zapłacone 28. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 29. Beddie 2 szt zapłacone 120 30. kaktus RD04 1 szt. 60 zaplacone 13 31. adamsluk - 2 szt. 120 zapłacone 32. duzers04 1 szt. 60 zapłacone 33. arty1 2 szt. 120 zapłacone 34. Maniok - 1szt 60 zapłacone 35.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 36.awobialy 1szt 60 zapłacone 37. giermo - Damian 60zapłacone 1szt 38. Robson - 2 szt 120 zaplacone 39. Hanibal1970 - 4szt 240 zaplacone 40. Nowik - 2 szt. 120 zapłacone 16 41. Polaszkino 1szt. 60 zapłacone 42. Kermit 1szt zapłacone 60 43. jumajkel 1szt 60 zapłacone 44. motoMAUROxrv 2szt 120 zapłacone 45. eRka 2szt 120 zapłacone 46. funbike 1 szt 60zapłacone 47. Madman 1szt 60 zapłacone 48. Edar 2szt 120 zapłacone 11 naliczyłem 70szt x60zl 4200 /3800 wysłane do mirmila Plan jest taki część kasy leci do Mirmila on na siebie bierze dostarczenie do pl i ewentualnie opłatę celną ,Tuby trafiają do mnie i ja wysyłam . Wysyłkę ustalimy jak juz będą tuby u mnie grupowo i inwidualnie . wpłat i chętnych już nie przyjmuję |
SZLAG BY TRAFIŁ!!! Jeb.....poligony!!!! przegapiłem. Chyba czas na komórkę z netem w końcu:vis:
Kasa poszła. Mam nadzieję, że się załapałem jeszcze.... |
Cytat:
Randal, jeszcze raz dziękuję! |
Przelew poszedł za 2 szt. Przepraszam za opóźnienie.
|
Kasa za tuby poszła do Mirmila
Teraz już tylko czekać :) |
Jeśli ktoś zrezygnuje przygarnę 1 szt
|
Czasowy pobyt za granicą i chyba przegapiłem. Jeśli mogę jeszcze puścić przelew to w każdej chwili. Sorry za spóżnienie, daj znać czy jeszcze się załapie.
|
Kermit założyłem za ciebie daj znać 1 czy 2 szt potrzebujesz
|
chętnie wezmę dwie sztuki ale za spóźnienie mogę się z kimś podzielić. jak możesz to powtórz dane do przelewu, jutro będziesz miał już kasę na koncie.
|
przelew wysłałem na kwotę 60 zł, druga sztuka więc wolna, przydziel komu uważasz. Jeszcze raz dzięki.
|
wysyłam przelew na 1SZT
dzięki i pozdrawiam |
Gdyby była jakaś sztuka a nawet dwie na zbyciu to chętnie przygarnę :) jakoś nie zdążyłem sie dopisać w trakcie.
PZDR |
Tuby plyna przez ocean.
Mam nadzieje,ze sa pozakreceane i nawet jak statek sie utopi,albo kontener z naszymi paczkami wpadnie do wody to tuby nie utona :) Narazie trzeba czekac cierpliwie, jeszcze ze 3-4 tygodnie |
Cytat:
|
No i jak tam są jakieś newsy?
mamy szukać ich na otwartych wodach? czy może są już w porcie ? |
80 Sztuk zostalo wyslane w trzech paczkach.
Pierwsza dostawe mam juz w domu,od wtorku. Koperty do wysylki sa juz zaadresowane, tylko wsadzac tuby i gonic na poczte.Tylko,ze jeszcze nie ma reszty. I teraz nie wiem,co robic chyba musze sie skonsultowac z kordynatorem zamowienia -Randalem. Wysylac pierwsze 20 sztuk,czy czekac na pozostale?Zeby nie bylo ,ze ktos dostal wczensiej,ktos pozniej ... |
Cytat:
|
yo Takiego scenariusz nie brałem pod uwagę że przyjdą w 3 paczkach ,nie mam listy wpłat kto pierwszy kto 2gi wiec lecimy standardowo lista zapisów ewentualnie losowo .
|
Oczywiście że wg listy zakupów :D:D:D Bo losowo to mogiem z moim pechem poczekać do następnej partii, a na półwyspie koreańskim dzieje się :(
|
Uff 13 na liście ;) Mirmil z Randalem specjalnie przedłużaja zimę, zeby ludzie nie narzekali, że absolutnie potrzebują tuby do rozpoczęcia sezonu i bez niej nie mogą jeździć. Hehe
|
Cytat:
Pozdrawiam Zniecierpliwiony |
Cytat:
|
Kiedy komu bo nie bedzie mni w domu :D.?
|
Wydaje mi się że ta lista zamówienia na tuby to chyba jakiś magiczny kalendarz rozpoczęcia wiosny. Tam gdzie dojdą tuby to zrobi się wkońcu ciepło. Wczoraj znalazłem sie na liście w 4 dziesiątce (czyli ostatnia seria wysyłek) a tu dzisiaj w nocy znowu dowaliło z 7 cm śniegu.:mur:
|
Cytat:
|
Cytat:
No ale pewnie jesteś w pierwszej dziesiątce na liście;) i już wysłali do Ciebie tubę i dostaniesz szczyptę amerykanckiej wiosny... pozdr. |
Cytat:
miro&afryka nie przejmuj się , ja znam specjalne kanały do Mielca i postaram się odebrać tuby od Mirmila w środę.:haha2: |
Cytat:
Herni, jeśli trzeba go przycisnąć, to wiem gdzie gagatek mieszka. :D Tak na poważnie już, to gdyby Ci się udało zabrać do Stalowej Woli 2 moje tuby, to byłby dobry pretekst do poznania się w końcu. Wczoraj po stalowowolskich arteriach :D przeknęło już 5 motocykli, i mimo, że ja autem jechałem, to na taki widok uśmiech od ucha do ucha. PS. Cholera znów śnieg pada za oknem. Pozdrawiam Mirek |
Ja już mam :) Teraz tylko obczaić jak to przydrutować i używać. Szkoda że stelaży pod kufry nie posiadam, byłoby prościej.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |