![]() |
Szparag daj znac o której jedziesz to pojedziemy razem z w-ch ai market blisko:)
|
dopisałem dla chcących cóś ...
znaczy niby program na niby zlocie :) |
Puntek , to gdzie to w koncu bedzie ? w kamieniolomie? to ja spie w jaskini na scianie :)
|
Jak jaskiniowcy :D
|
bo tam odstrzxelili jaskinie w czasach kiedy jeszcze kamieniolom dzialal ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaskinia_Za%C5%82om |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 < no jak że by mnie mogło braknąć ??? :-) 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) i ja tam też ... |
znam badzo podobne miejsce bardzo blisko nas puntek ;)nawet sztolnia jest na podoredziu :D
|
no nie no Jacek ja ylek kapusty nie upichce to trzeba by taczke albo 2. ostatnio na 5 osob byl garl i znikl...
|
qwa tae prosie to musi jakies wypasione byc :D
na tyle osob :d |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |