![]() |
Szparag opisz dokładniej trasę na sobotę. Mam do dyspozycji tylko 1 dzień i chętnie bym dołączył.
|
jkb^^ Ty to od razu do Stajni leć .
A ekipie z Wro ty chyba najlepiej jednak na MCDonalds przy wylocie na autobana się spotkać. |
1. Szparag
2. Bliźniak 3. Cynciu - 2 dni, z plecaczkiem (dwie osoby potwierdzam) 4. badiss - 2 dni ale w niedziele o 7 rano musze uciekac. 5. jkb^^ 6 Dzymy - lista rezerwowa 2 dni w czwartek-piątek będę wiedział na 100% 7. Maskot - 2 dni (na 98% ponieważ muszę przemęczyć grypę ale już blisko) |
oj jak ja bym miał bliżej i czasu więcej idąc za waszą myślą muszę taki szybki wypad u siebie w bieszczadach zrobić a może kto chętny
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jak mamy być u Szparaga o 10 to na 9 pod McD będzie git :Thumbs_Up: Pasuje? |
Co do trasy, moja propozycja jest następująca.
Startujemy ze stajni przed 11, czyli po kawie. Olewamy zamek Grodziec, zostawiamy go na raz następny. Lecimy poprzez Góry Kaczawskie ( Stanisławów, Muchów,Świerzawa, Czernica) nad zalew Pilchowice. Dalej przez Starą Kamienice do Szklarskiej na podrabianego oscypka. Dalej przez góry, na Karpacz Kowary ( możemy zwiedzić sztolnie jak kto chętny ). Następnie lecimy na Lubawkę, Mieroszów, Głuszycę, Jugowice, do pensjonatu. Taki jest mniej więcej plan na sobotę Oczywiście, życie go skoryguje :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
1. Szparag
2. Bliźniak 3. Cynciu - 2 dni, z plecaczkiem (dwie osoby potwierdzam) 4. badiss - 2 dni ale w niedziele o 7 rano musze uciekac. 5. jkb^^ 6 Dzymy - lista rezerwowa 2 dni w czwartek-piątek będę wiedział na 100% 7. Maskot - 2 dni (na 98% ponieważ muszę przemęczyć grypę ale już blisko) 8. Oskar - tylko sobota |
Panowie klepiemy w liście z podziałem:
Więc tak, dwie listy. Proszę się szybko wpisywać Z noclegiem : 1. Szparag. 2. Bliźniak. 3. Cunciu - z plecakiem 4. badiss 5. Dzymy - potwierdź 6.Maskot - Goń tą grypę i potwierdź Bez noclegu : 1. jkb^^ 2. Oskar |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |