Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Błotnik do amora USD, zbiorówka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9017)

majki 05.04.2011 08:40

finisz?

8 Załącznik(ów)
Przed chwilą dostałem odpowiedź w sprawie błotników. Popatrzcie na mocowania, pomierzcie rozstaw lag u siebie (Rambo ;) ) i potwierdźcie czy bierzecie. Ta linia przerywana to miejsce wycięcia na oryginalne mocowanie, ale podobno klienci tego nie chcą, więc nie wycinają. Trza by już finalizować, bo i tak będą to robić pewnie do połowy kwietnia.

Wg mnie wygląda nieźle, ale trzeba go będzie trochę ogarnąć. Oby tylko był prosty.:rolleyes:
Jeszcze czekam na odpowiedź co do karbonu dla wzmocnienia.

motormaniak 05.04.2011 08:59

Będzie git. Poganiaj

MTBiker 05.04.2011 18:23

Cytat:

Napisał majki (Post 170214)
Trza by już finalizować, bo i tak będą to robić pewnie do połowy kwietnia.
Jeszcze czekam na odpowiedź co do karbonu dla wzmocnienia.

karbon dla wygladu, kevlar dla wzmocnienia? karbon nie jest za kruchy?
(nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem)
pomierze w czwartek i dam znaka co i jak :)

majki 06.04.2011 00:06

Oryginalne błotniki są z włókna węglowego i są bardzo wytrzymałe. Mowa była o karbonie, nie kewlarze. Jutro będę zamawiał błotniki, bo czas nagli trochę. Dowiem się co ze wzmocnieniem i klepnę pewnie 6szt.

rambo 06.04.2011 00:41

Dla mnie chyba +2cm

MTBiker 06.04.2011 08:56

Cytat:

Napisał majki (Post 170415)
Oryginalne błotniki są z włókna węglowego i są bardzo wytrzymałe. Mowa była o karbonie, nie kewlarze. Jutro będę zamawiał błotniki, bo czas nagli trochę. Dowiem się co ze wzmocnieniem i klepnę pewnie 6szt.

Majki masz moze jakies zdjecie z wysokoscia, albo wymiar ile jest od dolnej krawedzi mocowania do powierzchni blotnika

Kędzior 06.04.2011 10:03

Pomierzyłem i będzie mi pasował 1 szt proszę .

majki 06.04.2011 22:22

Dziś zamówiłem 6szt. Mają w cenie wzmocnić je włóknem węglowym przy mocowaniach i wewnątrz błotnika, tam gdzie kamienie z koła walą (mają "odpady" po produkcji owiewek). Błotnik waży ok. 770gr, więc jest nieźle. Mają mi dosłać dokładnie zwymiarowany błotnik (na rys tech), żeby im podać ew wymiary do przeróbki (Rambąk).

Mają być w Wawie w przyszły piątek. :drif: Cena będzie raczej bez zmian, ale jeszcze się dokładniej dopytam.

MTBiker 07.04.2011 07:18

Cytat:

Napisał majki (Post 170598)
Dziś zamówiłem 6szt.
Mają być w Wawie w przyszły piątek. :drif: Cena będzie raczej bez zmian, ale jeszcze się dokładniej dopytam.

No to pozostaje cierpliwie czekac :drif::drif:

majki 07.04.2011 08:12

Cytat:

Napisał MTBiker (Post 170437)
Majki masz moze jakies zdjecie z wysokoscia, albo wymiar ile jest od dolnej krawedzi mocowania do powierzchni blotnika

Amor jest pod kółko enduro 21". Raczej odległość od ośki do czubka opony jest taka sama w każdym amorze USD. Kopyto jest z błotnika dakarówki. ;) Raczej chodzi o szerokość błotnika.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29.