![]() |
3 Załącznik(ów)
zrobionono na szybko w końcu, ale chyba nie powstanie seryjna produkcja z braku czasu
|
hmmmm , niezłe cacko .
Ja dałem 5zł u wulkanizatora za 'ściśnięcie' tylnej opony ..... a potem już tylko godzina walki łyżkami . Tylko szukaj wulkanizatora w stepie :/ |
fajowe malenstwo
|
to nie ma działać w cywilizacji tylko tam gdzie jej brak. poza tym mam problem z odpowiednim profilem metalowym gdyż jest dostępny pod zamówienie. pierwsza sztuka chyba pojedzie do testów na wyspy. reszta na priv.
poza tym robię pierwsze kroki w metodzie TIG estetyka spawów nie jest do końca zadowalająca. |
Tylko kiedy na to znajdziesz czas :D, pasuje przetestować też na szrszej i twardszej gumie :D
|
Tadelo nie potrzebujesz urządzonka chwilowo to możesz przekazać Wojtkowi żeby mi przekazał i przetestuje bo mam 3 oponki do zdjęcia (1 bezdętkowa) i tak czekałem aż zakończysz prace. Jak się sprawdzi w boju to sobie wyprodukuje coś na wzór :)
|
Witam.
Panowie urzadzonko Tadelo jest u mnie i juz po weekendzie umieszcze kilka zdjec i komentarzy z sciagania kompletu opon w rdo7a. Pzdr |
Jak tam ściaganie opon poszło?
|
Tastujący zawinął towar i milczy, a autor tyle ma zajęć że nie ogarnia rzeczywistości :D
|
Zawsze myślałem że do tego wystarczy kosa w motku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |