![]() |
Ponizej nr katalogowy i nazwa artykulu z ofert Larssona (chodzi oczywiscie o lusterko Orion, lamane).
Pozdr |
Lusterka w Larsonie są dwa w tej chwili, ale jak sie zglosicie do Tomka (samson) z EA to sa załatwione taniej niż w Larsonie dla naszego forum
pisac mailem tomasz@farma-enduro.pl jak zejda te dwie sztuki z larsona to i tak bedzie trzeba czekac na nowa dostawe (kolo 2 tygodni). |
Oki.Tomek powiedział ,że
"Za 58 PLN te lusterka mogę ściągnąć. Niestety tak jak mówiłem jest teraz tylko 1-2 sztuki więc najlepiej było by zebrać chętnych i zrobić zbiorcze zamówienie.' Proponuje by zebrać chętnych i niech ściąga... bo niedługo juz nie bede miał w co zerkać. Kto chętny? |
Ja jestem chętny :)
|
Puszek, załóż osobny temat zbiorowego zamówienia
|
Czołgiem! Ja mam pytanko w powyzszym temacie: czy ktoś się orientuje w sprawie skladanych lustereczek dla Afryki,żeby tak namietnie ich nie lamac w terenie? Czy sa dostępne w Larssonie tak jak napisano jakis czas temu, czy moze gdzies indziej/taniej/lepiej? Dajcie cynk w sprawie. Dzieki :)
|
Szukałem w Larssonie, w motoakcesoriach i na alledrogo i składanych nie znalazłem. Grzebałem jeszcze trochu po necie i też namierzyć nie dałem rady... :/
|
Dandy je sprzedaje.
|
Ja zakupiłem takowe od Turatecha i właśnie wczoraj połamałem :D
Trwałość wyposażenie Turatecha zapracowała sobie w mojej opinii na założenie specjalnego wątka co niebawem uczynię. Niezniszczalne są Acerbisa ale i niezbyt komfortowe. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |