![]() |
a masz jakieś zdjęcia?
|
2 Załącznik(ów)
tylko takie zdjęcia koleś mi wysłał,dokładniejsze zdjęcia są w pierwszym poście.:)
|
Ja się decyduję, jedynie w słusznym kolorze niebieskim (wstawki) bo mam motor pomarańczowo-niebieski:D i oczy mam niebieskie, znaczek zakryje nogawkami;)
Gdzie to konto?? Jak nie przyśle, to pojadę do niego :Sarcastic: Miało być 650zł. pozdr. |
Jeszcze kilka takich zamówień zbiorczych, a Czarnuchy, będą wyglądały jak z jednego domu dziecka:hehehe:
|
buciki wygladaja godnie, ale ktos tam zadowolony nie byl na tyle, ze wylal troche zale publicznie...:
http://www.grupy.otopr.pl/test-butow...n,6286947.html |
FYI
"Witam. Zgodnie z umową podaje numery kont na które można dokonywać wpłat. dane odbiorcy dla obu kont: Jacek Wejman ul. Kazimierska 33/1 24-100 Puławy konto w Lukas Bank: 79 1940 1076 4627 5109 0000 0000 konto w M-Bank: 29 1140 2004 0000 3002 6357 5128 W tytule przelewu proszę podać nr buta i imię i nazwisko osoby do kogo ma być wysłana paczka (jeżeli wpłata jest dokonywana z innego konta jak odbiorca przesyłki). Resztę danych do przesyłki w mailu proszę przesłać do mnie. jacystacja@wp.pl W mailu przesłanym proszę wpisać: 1. Imię Nazwisko odbiorcy paczki 2. adres do wysyłki ( miasto, kod pocztowy, ulica, numer domu) 3. nr telefonu odbiorcy 4. z czyjego konta wpłynął przelew jeżeli są inne dane wpłacającego Myślę że wszystko jest jasne. W razie czego proszę dzwonić 606 219 748 . Pozdrawiam Jacek Wejman" |
Cytat:
|
Wydają mi się nie praktyczne
|
Może jakieś uzasadnienie, czy tak chciałeś się tylko uzewnętrznić? ;)
|
Witka, czy coś się ruszyło w temacie, ktoś kupił te buty, może jakieś opinie?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |