![]() |
To ja Was dzielne Babeczki witam :)
|
I ja taż bym się przywitał ale się wstydzę;)
|
witam wszystkie nowo przybyłe lejdiski qtóre niedawno się zalogowały ale są z nami od dawna ;)
no lejdisów tez witam Cytat:
|
Ano dziękujemy dziękujemy przemiłym Panom :-)))
|
czasami droga...czasami manowce...
Nie po to ruszamy w drogę, żeby nałykać się egzotyki i błyszczeć anegdotami jak świateczna choinka. Droga jest po to, żeby nas oskubać, wyżąć, wymaglować, aż będziemy jak stary sprany ręcznik, który z kawałkiem mydła dają nam w burdelach. Uciekamy jak najdalej od wszelkich alibi i ciągnących nad nami przekleństw, i patrząc na każdy nędzny tobół, dźwigany przez zatłoczone poczekalnie i wąskie perony dworców porażających upałem i nędzą, widzimy własną trumnę.
Właściwie to u mnie zaczęło się od gleby... Pozdrawiam Wszystkich:) |
Gratuluję niekonwencjonalnej formuły powitania.Witamy w kobiecym gronie.
|
Witajcie Babeczki:) Madzia, Eva, Azja, Roomyanek i AnnaKarolina :):):):):) :zdrufko:
oraz Chinol, Włodar i Dabal ... :):):):vis:;) pozdrawiam i do zobaczenia :D |
Lena i Burja:)
macham do Was i mrugam okiem:) Jutro Moto Weteran Bazar / Łódź...wstaję o 4.00 nad ranem...może jakieś 'szkiełko' ładnie się do uśmiechnie:) |
Witam wszystkie nowe Babeczki :)
AnnaKarolina widzę, że zaczynałyśmy tak samo. Gleba musi być:) pozdrówka |
Cytat:
Niektórzy powiadają, że cenne rzeczy można uzyskać płacąc jedynie własnym zdrowiem.... podróż, motocykl i pisarstwo stawia nas niekiedy w takiej sytuacji... jak powiedział jeden z tych, co podróżowali: 'czasem człowiek znajduje się w sytuacjach niebezpiecznych, w których musi wszystko postawić na jedną kartę, jeśli ją jeszcze ma. Jeśli jej nie ma, umiera.' W miarę bezpiecznych dróg:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |