![]() |
Cytat:
Fabryczna szyba i deflektor od Kuby (który jest o 2 cm wyższy i węższy od Touratechowskiego) - przy maksymalnym postawieniu do pionu strugi przechodzą wysoko nad daszkiem, już nie buja mi kaskiem, zostaję przy tym zestawie. Górna krawędź deflektora jest poniżej lini wzroku, inaczej naprawdę przeszkadza. Coś śmiesznego na koniec: mam 170 cm wzrostu :haha2: |
a ja jeżdżę z szybą z MGG wyższą od oryginału o 14 cm...jest bardzo dobrze /mam 180cm/- gdybym palił, to mógłbym to robic na moto:):)- kilka dzwonów terenowych zaliczone= szyba cała...ale na jakieś cioranie po krzokach zakładam oryginał, pzdr:)
|
zakupiłem szybkę z MGG za całe 165 zł z przesyłką - 50 cm wysokości, góra lekko wygięta do góry, problem przestał istnieć. Szyba pasuje idealnie, wprawdzie jest fabrycznie jakby lekko hmmm... krzywa, ale ogólnie kryterium koszt-efekt rewelacja. Pozdrawiam, dzięki za podpowiedzi
|
Cytat:
|
Ja też wałkowałem ten temat i stanęło na dwuczęściowej MRA.Ma ona około 46 cm wysokości i można ją podnosic i opuszczac 5 cm i do tego estetyka wzorowa .
|
Cytat:
|
foty jak ta MGG wygląda po zamontowaniu na mojej Afri zarzucę jak tylko dorwę jakąś cyfrówkę, chwilowo nie mam mojej ;)
|
Mgg na moim moto też okazała się lekko koślawa. Nie wiem czy przez to nie ściąga mnie na lewą stronę :haha2:Poza tym nie wiedzieć kiedy i w jakich okolicznościach pojawiło się pęknięcie... Co do muchołapa to najpierw popróbuję zanim kupię.
|
Te szyby będą pasować do RD03? Ja w mojej mam jakieś strasznie zużyte truchło z popękanymi mocowaniami i tylko czekam na dzień gdy mnie zdekapituje.
Szukam czegoś w miarę wysokiego bo mam 195cm. Pogodziłem się już z tym że będzie mi waliło w pysk bez deflektora, ale chciałbym się móc schować za szybą jak się lekko zgarbię :-) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |