![]() |
A kto to wie jak to było?
Pizgane po całym warsztacie, nie ma szans... będzie losowanie multilotka. A jakie u ciebie wartości na tulejach? |
Czyli nie udokumentowałeś który tłok gdzie pracuje? Gratulacje...
U mnie jest 81.07 z przodu bez owalu, 81.07 +/- 0.02mm owalu. Dałem nowe pierścienie, honowanie, złożone. W weekend może odpalę. |
i dzida :D:D:D
Ja może za rok też się pobawie w remontera :) |
Nie, ale nie rozkręcałem wału, wiec przy składaniu, tłoki same sobie wybiorą garnek w którym pracują. ile za nowe pierścionki?
|
Pińcet.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Ja znaju te str.
Chce afre złożyć w orginale toteż często odwiedzam ten sklep, niedługo karnet stałego klienta dostane i zniżkę jak dla serwisów. Nie będę się wygłupiał i wymieniał innych dobrych przecież podzespołów bo w ten sposób musiałbym wymienić wszystko poza skorupą. Zrobie co miąłem zrobić i dzida! Musze się kurna w końcu nacieszyc wiatrem we włosach a nie siedziec w warsztacie i ściułać na nowe części. |
Super strona!
Już wiem gdzie będę kupował opony! Opona, Tyl (MICHELIN) (140/80R17 69H) 001 2279.57 PLN Chyba kupię, bo rozdrapią :haha2: |
Cytat:
tu przykładartykułu jaki popełniłem kiedyś o korbowodach: http://faq.africatwin.com.pl/Monta%C...5%BC_korbowodu może znajdę trochę czsu i coś o tłokach i pierścienisch też stworzę najważniejsze sprawdź luz na zamkach jak jest ok to dobrze jak nie niestety pożegnaj się z pięcioma stówami i żeby tylko na tym się skończyło powodzenia w składaniu :) żeby odpalił a:):):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |