![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Pod koniec czerwca jest oferta duży namiot/domek z wygodami , 6 osób , 7 nocy za 2500 zł.
Tam da się znaleźć naprawdę przyzwoite ceny. Zależy gdzie szukasz. Znajomi jeżdżą na dwa tygodnie w drugiej połowie sierpnia , przyczepa , prąd , zajmują sporo terenu wokół, psy, itp i wychodzi naprawdę niedrogo. Taki przykład: 5 dni w sierpniu, 4 osoby , namiot , samochód , prąd wychodzi 243 euro. |
Trzy dni temu kolega zarezerwował na campingu domek-namiot z klimatyzacją na półwyspie Istria. 6 nocy , 4 osoby za 1650zł sam koniec czerwca.
|
Cytat:
|
Bez przesady, po klasyfikacji nic się w szkołach nie dzieje, można się zabierać. Bywało, że i w połowie września wracaliśmy i jakoś nikt dzieciakom głowy nie urwał.
|
Z doświadczenia napisze że nauczyciele przychylniej patrzą jak dziecko się zabierze przed końcem roku niż wrzuci do klasy w połowie września lub później.
Testowałem kilkukrotnie. PZDR Qter Wysłane z mojego RMX3241 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Cytat:
|
No to bieda ;)
|
Cytat:
|
Jorge..nie wiem w jakim wieku masz dzieci, my z małą córką kilka razy byliśmy na Rabie, miejscowość Lopar... Piaszczysta plaża, płytko ciepło, można popłynąć na kameralna plażę/ zatokę, żarcie przy plaży prowadzone przez całą rodzinę pyszne.
Spaliśmy w busie na dzikusa więc z kampingami nie pomogę, coś znajdziesz. Powodzenia! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |