![]() |
No jak to zapomniał lakierek ? :hehehe:
|
Robi się ciekawie
https://starkfuture.com/pl-PL/products/stark-varg |
938 niutów !!! Ja pierd...!!! Ceny nie powstydziłby się klasyczny motek !
|
Dla takich wielorybów jak ja (108kg) ten rower się nie nada...
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Elekryczny motocykl to fajna sprawa, jeżeli będzie miał realny zasięg 350km i w miarę szybkie ładowanie to mi pasuje wszystko, ja już ryczenia silników się nasłuchałem i obecnie wszystko co ryczy i buczy mi nie pasuje całkowicie, cisza spokój to jest to :) elektryki mogą mieć jeszcze jedną ważną zaletę tj. BIEG WSTECZNY bez łaski . |
|
ogądam kanał Marc Travels... z motocyklem EV jest dużo łatwiej niż autem elektrycznym (mniejsza pojemność baterii, mniejsze zużycie energi... brak konieczności ogrzewania i wentylacji, mniejsza moc i masa pojazdu ) i tak naprawdę stacji ładowania jest dużo węcej niż stacji benzynowych bo z tego co widzę to prąd jest niemal wszędzie a paliwo niekoniecznie :)
jedno co mi przychodzi do głowy to fakt, że tak wielcy producenci jak HO YA, KA, SI KTM BMW... itd... dali dupy po całości nie mają nic konkretnego do zaoferowania z motocykli EV |
Cytat:
Co do producentów to wśród puszkowych jest podobnie. Potentaci przespali, a pojawiły się niszowe marki i jest nerwowo. Tak w ogóle to fajnie patrzeć jak na naszych oczach dzieje się rewolucja (w napędach pojazdów). Ciekawe czasy. Bo poprzednie 50 lat to zalatywało nudą 😂😂😂. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |