![]() |
Jak dla mnie to standard, mam 45, kumpel 46, taki rozmiar kupił MUD'a i dla mnie jest za duży, nie jakoś mocno ale jednak. Fakt, że mam niskie podbicie.
Zapytaj sprzedawcę o długość wkładki i zmierz swoją stopę, to daje jakiś rozmiar, ale zawsze buciory trzeba przymierzyć, każdy ma inną stopę, podbicie, szerokość itd. |
Ja zwykle noszę 45 i kupiłem MUDy 46 - było optymalnie.
|
No właśnie problem że bardzo ciężko je znaleźć żeby przymierzyć.
Chyba zaryzykuję, mam nadzieje że jak coś to się odsprzeda z niewielką stratą. |
Ja mam klony Mud'ów - Forma ATV. Noszę rozmiar pomiędzy 42 a 43 a te byty mam 43 i jest tak jak ma być.
|
Tak przez ciekawość - te ATVki to faktycznie MUDy sygnowane inną marką czy bardzo pieczołowita kopia ? Jaką mają membranę ?
|
Jest to raczej bardzo solidna kopia z membraną a co to za wynalazek ta membrana to nie pamiętam :)
Podobno Formy są trochę bardziej wzmocnione z tyłu na ścięgnie i chyba przy kostkach ale i tak w terenie nogi to raczej nie uratuje. |
ja mam DIADORY MX 5 PRO i musiałem nr większy kupić, mam również FORMA ATV i także numer większy niż noszę. Obydwa modele super tylko każdy do czegoś innego , coraz więcej jeżdżę w FORMIE ATV, super na deszcz i wygodne, choć mniej chronią. Słyszałem również że FORME robią w zakładach DIADORY :).polecam oba modele :at:
|
Też mam te FORMY i potwierdzam, że są bardzo fajne, dobre do długiej jazdy i chodzenia, w deszczu też dają radę:Thumbs_Up: Do turystyki spoko.
|
Cytat:
|
Nie widzę przeszkód Panzer tylko chyba łatwiej będzie spotkać się w Łodzi.
Wszyscy których zapytałem, potwierdzają - brać rozmiar większe, z rozmiaru wkładki powinny być ok. Zapłaciłem 408zł z przesyłką za rozmiar 46. Już się nie mogę doczekać :drif: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |