![]() |
Wierny to nie jest prywatne spotkanie. To też nie jest zlot ogólny. Zobaczymy co wyjdzie. Być może w przyszłym roku formuła będzie inna. Czekam na dane uczestników. Muszę zgłosić Nasz przejazd do SG.
|
Wierny wstawia kartkę z kalendarza i wiadomo co stoi w garażu Kwintala .
Z racji peselów sprzętów i kierowników raczej asfalt i szutry . Normalny off mógłby zaszkodzić . :):) majo : jaki zestaw danych jest potrzebny ? |
Imię Nazwisko i nr rej pojazdu. Błota nie przewiduje. Szkoda zabytków. Jeżeli ktoś chce prezentować wyjazd z babcią to dajcie mi wcześniej znać.
|
Jesteś pewny że tylko takie dane? Od nas SG chciała jeszcze pesele szwędających się.
|
Przed chwilą dzwoniłem i na chwilę obecną nic więcej nie chcą.
|
1. Majo.
2. Wojo. 3.Kuszczo 4. Kwintal 5. Kufel 6.Dzieju 7. Ltd454 |
1. Majo.
2. Wojo. 3.Kuszczo 4. Kwintal , Paweł Nowacki KR567K 5. Kufel , Grzegorz Nowacki KR4888 6.Dzieju 7. Ltd454 |
Info.
Stację z paliwem od Zachodu: Chelm.Brzeźno. Południe: Hrubieszow. Żmudź Północ: Włodawa W ośrodku są jeszcze pokoje. Potwierdzilem 10 osób z namiotami. Śniadanie- sobota i niedziela. Obiadokolacja Piątek i sobota. Niedaleko Agro jest Biedronka. Po trasie są sklepy spożywcze. Jedzenie jest wydawane w godzinach 8.00-20.00. Będę na ośrodku w piątek od godz 17.00. W razie czego nr do mnie 692 422 96pięć |
1 Załącznik(ów)
Byłem dzisiaj na trasie :at:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |