![]() |
ja był bym chętny tylko do Wrocławia mam z 450km!!!
i troszkę ten przebieg odnośnie 800km dziennie duzy!! może można by pojechać na lajcie przez Rumunię i przełęcz Urdelea następnie Albanię a potem do Czarnogóry. czasu trochę mało ale na objazdówką starczy!!! |
taka trasa raczej jest zbyt dluga i męcząca ale ja sie dostosuje jeżeli bedzie wiecej chętnych.wszystko jest do dogadaniaa Ty kolego musiałbys wyjechać dzień wczesniej i gdzies w okolicy przenocowac
|
co na to reszta ??? ktoś ma jakąś koncepcję ???
|
Ale się dzieje:) jutro postaram się potwierdzić możliwości terminowe. Chyba dwóch weekendów nie uda mi się zorganizować. Może wyjadę w sobotę ale muszę wrócić w piątek.
Widzę że koledzy mniej szutrowi a więcej przebiegowi. Zahaczenie o Rumunię znacznie spowolni jazdę i będzie oznaczało raczej objazdówkę drogową niż pokręcenie się po górach. Wolę to drugie - czy mam wsparcie?:Thumbs_Up: |
Cytat:
|
ja to nie wiem pytam mądrzejszych bardziej doświadczonych!!! czy ludzie tylko z Wrocławia są chętni? pomijam tu Artura!! może ktoś z moich stron jest chętny?
|
Cytat:
|
Cytat:
ja mam rocznik 2001 kolor srebrny:) |
Cytat:
|
Cieszę sie że jest kilka osób chętnych wiec prosze o ptwierdzenie na 100% terminu itp.ja też troszke sie musze przygotować itp.może ktoś obmyśli jakaś konkretną traske ,ja ze swojej strony też postaram sie w maire dokładnie sprawdzić.pewnie będą potrzebne paszporty i zielona karta.co do ARTURA to szkoda że nie może załatwić sobie wolnego chociaż do 12 w sobote żebyśmy już byliw domu.może jednak dasz rade??gdzie myślicie żeby przekroczyć granicę polską???? jak ktoś ma jakieś pomysły czy wątpliwości niech pisze. To ile osób by jechało???? ja na 100%pozdrawiam
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |