![]() |
Łoo ale choinki. Zajebioza.
|
Panie CzarnyEZG jestem pod wrażeniem tego kokpitu. Ilość rzeczy jest imponująca.
Panie AriZet bardzo schludnie i lekko ukryte. Dziękuje za fotki inspiracyjne. Coś będę rzeźbił. |
Z powodu nikłych umiejętności jeździeckich wyznaję zasadę:
"Co se nie dojadę, to se dowyglądam" stąd kosmiczna ilość róznego rodzaju tajemnych urządzeń zainstalowanych w Rydwanie Wpierdolu. Co ciekawe najrzadziej korzystam z nawigacji. Pozostałe artefakty są w ciągłym użyciu. |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Odnośnie przycisków w różnych miejscach to ja zastanawiam się, czy takiego czegoś nie nabyć sobie.
Załącznik 106352 Załącznik 106353 |
Fajne. Teraz też się zastanawiam ;)
|
Pyt. czy przyciski są wodoszczelne ?? Bo jak nie to (w zależności do czego je wykorzystamy) jak sie naleje w nie wody to moga samoczynnie przełaczać się urzadzenia którymi one sterują...miałem tak z Voltomierzem/Termometrem.
|
Nie wiem właśnie jak z wodoszczelnością.
Najgorsze, że to rendery a nie zdjęcia i dlatego jeszcze się waham Cena na Wish to 74 zł |
Pewnie da się te przyciski wymienić na wodoszczelne bo wygladają na standardowe tylko, ze taki jeden przycisk wodoszczelny kosztuje 30zł wiec słaby to interes...
|
Miałem coś w tym stylu i nie polecam.
Masz wtedy coraz więcej na kierownicy i nie dość, że trudno się to obsługuje, bo trzeba ręce z manety zdjąć. To jeszcze się to wciska tankbagiem. Wygląda jeszcze bardziej ko(s)micznie niz u mnie, ale nie wygodne. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |