![]() |
Cytat:
I ciekawe o czym będzie w tym roku :confused: Bo z planowanej Chorwacji chyba jednak nic nie wyjdzie... Co ma też swoje zalety, no bo do Chorwacji trzeba byłoby załatwić inny motur. A taki na przykład Dolny Śląsk by może Zebra dała radę obskoczyć. |
E tam. Zebrów co prawda w Chorwacji nie widziałem ale klimat sprzyjający więc moż by się uchowała. Tylko co na to Prince? To będzie z fafnaście serwisów :D.
|
Cytat:
|
Z tym serwisem nie jest tak źle, bo jakie można odnieść wrażenie czytając z boku. W sensie ze dostęp do wszystkiego jest łatwy i przyjemny, a robota skomplikowana na etapie tylko planowania materiałów i narzędzi które trzeba mieć. W sumie to po trzech dniach ciągłej jazdy i tak mam przesyt i jest pretekst odpocząć kręcąc śrubki ;D
Bardzo wiele przemawia, ze tym ze serwisy przy takim amatorskim zastosowaniu można byłoby grubo przeciągnąć bez strat dla trwałości silnika. Np pewnie nie musiałem zaglądać do zaworów w połowie trasy i tez nic by się nie stało. A olej to litr plus filtr i jakieś 15 min kręcenia się koło moto z kanapką w dłoni przy śniadaniu. Zaworowo są ponoć tacy co i 5tyś km mają w dupie że uciekły 2 setki, ale już przy 2tyś bym nie zniósł nerwowo braku kontroli. Może to mój problem. Podobnie mam z XR. Niby nic się nie zmienia ale instrukcja mówi zaglądnąć to zaglądam. Urlop był super. I wielkie podziękowania za gościnę dla Remigiusza z Wierzchucina za udostępnienie warsztatu. |
2 Załącznik(ów)
Prince dobrze że zaglądasz bo to się robi z silnikiem jak się nie zagląda:D
|
Ale, że co?
XRV miało seryjne trzy zawory na cylinder i nikt nie narzekał. |
Cytat:
CzarnyEZG te nasze dupalsporty to inne światy w porwaniu z nawet tak starymi WR. Pod względem prowadzenia ale i serwisu. |
Cytat:
|
Cytat:
W ogóle szkoda wielka, że Pstrąże już nie istnieje. Nie zdążyliśmy obejrzeć wszystkiego :( |
To zapraszam na pit stop serwisowy :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |